Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

От 03 до 04.12.22г. -17% на всички стоки. Отстъпката се начислява в количката.

Покрития за таван и стени

Филтри

1-32 от 181 продукти

Филтри

1-32 от 181 продукти

На пазара има много различни начини за покриване на голи стени и тавани - сред най-удобните методи се нареждат тези, които не изискват шпакловане. На тази страница можете да откриете технични покрития за таван и стени без необходимост от скъпо и времеемко шпакловане и то на отлична цена.

За удобство на всички наши посетители, от TeMax.bg сме разграничили основните видове спрямо материалите, които се използват, както и според начинът на монтаж. Ето какво ще намерите тук.

С какви покрития за таван и стени разполагаме

Разполагаме с PVC ламперия с различни размери, дизайни и шарки, както и с пана за тавани, декоративни корнизи, XPS первази за таван и PVC облицовки. Общото между всички видове продукти, е че те са по-лесна за използване версия на оригинални и стари подходи.

Добър пример за това са XPS первазите и корнизи, които обличат ъглите на помещението прикривайки снадката между тавана и стената. Те са удобен метод за прикриване на неравности в помещението, като същевременно могат да придадат изискан вид на вашето помещение.

Техният монтаж е доста лесен, като можете да боравите с подръчни материали за постигане на наистина прекрасен завършек на помещението.

Те са подходящи за боядисване и рязане под всякакви ъгли, направени от стабилизирани XPS материали, които издържат на обработка и манипулация.

Защо и кога се ползват тези покрития

Причината да се използват наличните тук покрития за таван и стени е понеже те се предлагат на по-достъпна цена от другите предложения намиращи се на пазара. Това позволява на всеки да открие точно това, което търси за своя дом, но на доста по-разумна цена.

Ако вашият бюджет за ремонт в хола е ограничен и търсите нещо, с което да постигнете желаните резултати, то изложените пред вас продукти са отличен избор.

Друга причина да се използват подобни способи за дома и обществените места, е понеже те са по-лесни за монтаж. Поради тяхната лекота вие можете да монтирате дадено пано, ламперия или перваз без употребата на специализирани технологии за монтаж.

Тук можете и да намерите способи за изграждане на висящ таван, вид таван, който изравнява изцяло повърхността на текущия таван, без нуждата от сложно, скъпо и времеемко шпакловане.

Когато качеството е задължително – TeMax.bg

От TeMax.bg се фокусираме над качеството, защото всеки заслужава достъп до него, без да се налага да дава високи суми.

При нас ще откриете бутикови продукти подходящи за всеки домашен ремонт, с които можете най-сетне да изградите мечтания интериорен дизайн.

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от