Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Покрития за таван и стени

Филтри

1-32 от 183 продукти

Филтри

1-32 от 183 продукти

На пазара има много различни начини за покриване на голи стени и тавани - сред най-удобните методи се нареждат тези, които не изискват шпакловане. На тази страница можете да откриете технични покрития за таван и стени без необходимост от скъпо и времеемко шпакловане и то на отлична цена.

За удобство на всички наши посетители, от TeMax.bg сме разграничили основните видове спрямо материалите, които се използват, както и според начинът на монтаж. Ето какво ще намерите тук.

С какви покрития за таван и стени разполагаме

Разполагаме с PVC ламперия с различни размери, дизайни и шарки, както и с пана за тавани, декоративни корнизи, XPS первази за таван и PVC облицовки. Общото между всички видове продукти, е че те са по-лесна за използване версия на оригинални и стари подходи.

Добър пример за това са XPS первазите и корнизи, които обличат ъглите на помещението прикривайки снадката между тавана и стената. Те са удобен метод за прикриване на неравности в помещението, като същевременно могат да придадат изискан вид на вашето помещение.

Техният монтаж е доста лесен, като можете да боравите с подръчни материали за постигане на наистина прекрасен завършек на помещението.

Те са подходящи за боядисване и рязане под всякакви ъгли, направени от стабилизирани XPS материали, които издържат на обработка и манипулация.

Защо и кога се ползват тези покрития

Причината да се използват наличните тук покрития за таван и стени е понеже те се предлагат на по-достъпна цена от другите предложения намиращи се на пазара. Това позволява на всеки да открие точно това, което търси за своя дом, но на доста по-разумна цена.

Ако вашият бюджет за ремонт в хола е ограничен и търсите нещо, с което да постигнете желаните резултати, то изложените пред вас продукти са отличен избор.

Друга причина да се използват подобни способи за дома и обществените места, е понеже те са по-лесни за монтаж. Поради тяхната лекота вие можете да монтирате дадено пано, ламперия или перваз без употребата на специализирани технологии за монтаж.

Тук можете и да намерите способи за изграждане на висящ таван, вид таван, който изравнява изцяло повърхността на текущия таван, без нуждата от сложно, скъпо и времеемко шпакловане.

Когато качеството е задължително – TeMax.bg

От TeMax.bg се фокусираме над качеството, защото всеки заслужава достъп до него, без да се налага да дава високи суми.

При нас ще откриете бутикови продукти подходящи за всеки домашен ремонт, с които можете най-сетне да изградите мечтания интериорен дизайн.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какви видове покрития за тавани и стени се предлагат в Temax.bg?

В TeMax.bg ще намерите всичко нужно за ремонта и освежаването на вашия дом. В това число са и покритията за тавани и стени, които предлагаме в нашия онлайн магазин.
Предлагаме ви покрития за тавани и стени от качествения материали, които са предпочитани от много клиенти:
• Ламперия;
• Пана за таван;
• Конструкции за окачен таван;
• PVC облицовка;
• Декоративни первази;
• Облицовки от камък;
• Много цветове бои;
• Теракот;
• Плочки;
• Гранитогрес.
Всяка от изброените облицовки има специфики и трябва добре да се запознаете с начина на поставяне.

 

За какво да внимаваме при инсталацията на покрития за тавани и стени?

Монтажа на повечето от споменатите покрития за тавани и стени не е сложен. Малко хора обаче се наемат да го правят сами, защото има определени специфики. Ако сте запознати с тях, няма нужда да се допитвате до услугите на майстор, а може да монтирате покритията сами.
Преди да започнете с инсталирането трябва внимателно да планувате самия процес. Започнете с изравняване на стените, за да може плоскостта да бъде добре закрепена към стената. След това изрежете покритията според нужните форми и размери. Преди да започнете да лепите се уверете, че всеки елемент си пасва с другите.

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от