Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Хидроизолационни ленти и аксесоари

Филтри

1-8 от 8 продукти

 1. ЛЕНТА ЗА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ 50М
  ЛЕНТА ЗА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ 50М
  2,59 лв.
 2. ЛЕНТА ХИДРОИЗ.WEBERTEC 50M
  ЛЕНТА ХИДРОИЗ.WEBERTEC 50M
  3,09 лв.
 3. МАНШЕТ ХИДРОИЗ.200Х200ММ/10БР
  МАНШЕТ ХИДРОИЗ.200Х200ММ/10БР
  3,99 лв.
 4. МАНШЕТ ХИДРОИЗ.400Х400ММ/10БР
  МАНШЕТ ХИДРОИЗ.400Х400ММ/10БР
  11,49 лв.
Филтри

1-8 от 8 продукти

Множество фактори влияят върху качеството и устойчивостта на един строеж. Материалите следва да бъдат подбирани така, че да издържат на различни видове натоварвания и на вредните влияния на атмосферните условия.

Водата и влагата могат сериозно да навредят на целостта на някои материали и да застрашат вашия дом. Ето защо, за да избегнете сериозни проблеми е важно да изолирате дома си от разрушителната сила на водата.

За целта се използват различни материали за хидроизолация около мокрите помещения в един дом, както и върху външните стени, които са податливи на влагата в атмосферата.

От TeMax.bg ви предлагаме изчерпателна колекция хидроизолационни ленти и аксесоари за качествената хидроизолация на вашия дом на изключително достъпни цени.

Какви хидроизолационни ленти и аксесоари ще намерите при нас

Сред нашата колекция от материали за хидроизолация ще намерите най-различни видове, с които ефективно ще изолирате целия си дом и ще го защитите от разрушителното влияние на влагата.

Самозалепващите се хидроизолационни ленти се поставят лесно дори върху най-трудните за залепване повърхности. Предлагаме специални ленти, подходящи за поставяне в мокрите помещения и около тях, както и такива, подходящи за стени, балкони, подове, покриви и други.

Хидроизолационните ленти запазват своята еластичност при големи температурни амплитуди. Те притежават дълъг експлоатационен срок, тъй като са изключително устойчиви на наранявания, скъсвания и вредните влияния на различни химикали.

Има значение дали ще изберете хидроизолационна лента за баня или хидроизолационна лента за покрив поради различните характеристики на повърхностите и влажността около помещенията. При нас ще намерите и хидроизолационен маншет за вграждане в хидроизолационния слой под керамичните облицовки в мокри помещения, изработен от термопластичен еластомер.

Ако имате въпроси относно поставяне на хидроизолационна лента нашите служители любезно ще ви информират, но не би трябвало да срещнете големи трудности в процеса.

В допълнение към качествените хидроизолационни ленти и аксесоари можете да използвате течна хидроизолация или битумна хидроизолация за да защитите ефективно дома си от вода и влага.

Защо да изберете строителни материали от TeMax.bg

В основата на нашата мисия е да осигурим на всеки потребител най-качествените материали за строителството и обзавеждането на дома според съвременните световни стандарти.

Подбираме продуктите си според клиентските предпочитания, нужди и търсения, като се стремим да подбираме винаги най-доброто от доказани български и световни производители.

В отношението ни към клиентите професионализмът е приоритет, затова проявяваме винаги любезно отношение и предоставяме изчерпателна информация за всеки продукт.

Вие заслужавате уютен и удобен дом, затова не бива да отлагате мечтите си – доверете се на TeMax.bg.

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от