Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Хидроизолационни ленти и аксесоари

Филтри

1-13 от 13 продукти

 1. ЛЕНТА ЗА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ 50М
  ЛЕНТА ЗА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ 50М
  2,59 лв.
 2. ЛЕНТА ХИДРОИЗ.MAX TAPE 10M
  ЛЕНТА ХИДРОИЗ.MAX TAPE 10M
  34,99 лв.
 3. ЛЕНТА ХИДРОИЗ.WEBERTEC 50M
  ЛЕНТА ХИДРОИЗ.WEBERTEC 50M
  2,79 лв.
 4. ЛЕНТА ХИДРОИЗОЛАЦИОННА TYTAN 50М
  ЛЕНТА ХИДРОИЗОЛАЦИОННА TYTAN 50М
  2,99 лв.
 5. МАНШЕТ ХИДРОИЗ.200Х200ММ/10БР
  МАНШЕТ ХИДРОИЗ.200Х200ММ/10БР
  3,99 лв.
 6. МАНШЕТ ХИДРОИЗОЛАЦИОНЕН Ф14-40ММ
  МАНШЕТ ХИДРОИЗОЛАЦИОНЕН Ф14-40ММ
  9,99 лв.
 7. МАНШЕТ ХИДРОИЗОЛАЦИОНЕН Ф15-110ММ
  МАНШЕТ ХИДРОИЗОЛАЦИОНЕН Ф15-110ММ
  14,99 лв.
 8. ЪГЪЛ ВЪНШ.ХИДРОИЗОЛАЦИОНЕН WEBERTEC
  ЪГЪЛ ВЪНШ.ХИДРОИЗОЛАЦИОНЕН WEBERTEC
  8,99 лв.
Филтри

1-13 от 13 продукти

Множество фактори влияят върху качеството и устойчивостта на един строеж. Материалите следва да бъдат подбирани така, че да издържат на различни видове натоварвания и на вредните влияния на атмосферните условия.

Водата и влагата могат сериозно да навредят на целостта на някои материали и да застрашат вашия дом. Ето защо, за да избегнете сериозни проблеми е важно да изолирате дома си от разрушителната сила на водата.

За целта се използват различни материали за хидроизолация около мокрите помещения в един дом, както и върху външните стени, които са податливи на влагата в атмосферата.

От TeMax.bg ви предлагаме изчерпателна колекция хидроизолационни ленти и аксесоари за качествената хидроизолация на вашия дом на изключително достъпни цени.

Какви хидроизолационни ленти и аксесоари ще намерите при нас

Сред нашата колекция от материали за хидроизолация ще намерите най-различни видове, с които ефективно ще изолирате целия си дом и ще го защитите от разрушителното влияние на влагата.

Самозалепващите се хидроизолационни ленти се поставят лесно дори върху най-трудните за залепване повърхности. Предлагаме специални ленти, подходящи за поставяне в мокрите помещения и около тях, както и такива, подходящи за стени, балкони, подове, покриви и други.

Хидроизолационните ленти запазват своята еластичност при големи температурни амплитуди. Те притежават дълъг експлоатационен срок, тъй като са изключително устойчиви на наранявания, скъсвания и вредните влияния на различни химикали.

Има значение дали ще изберете хидроизолационна лента за баня или хидроизолационна лента за покрив поради различните характеристики на повърхностите и влажността около помещенията. При нас ще намерите и хидроизолационен маншет за вграждане в хидроизолационния слой под керамичните облицовки в мокри помещения, изработен от термопластичен еластомер.

Ако имате въпроси относно поставяне на хидроизолационна лента нашите служители любезно ще ви информират, но не би трябвало да срещнете големи трудности в процеса.

В допълнение към качествените хидроизолационни ленти и аксесоари можете да използвате течна хидроизолация или битумна хидроизолация за да защитите ефективно дома си от вода и влага.

Защо да изберете строителни материали от TeMax.bg

В основата на нашата мисия е да осигурим на всеки потребител най-качествените материали за строителството и обзавеждането на дома според съвременните световни стандарти.

Подбираме продуктите си според клиентските предпочитания, нужди и търсения, като се стремим да подбираме винаги най-доброто от доказани български и световни производители.

В отношението ни към клиентите професионализмът е приоритет, затова проявяваме винаги любезно отношение и предоставяме изчерпателна информация за всеки продукт.

Вие заслужавате уютен и удобен дом, затова не бива да отлагате мечтите си – доверете се на TeMax.bg.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от