Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Сервизи

Филтри

1-5 от 5 продукти

Филтри

1-5 от 5 продукти

Всяко изкусно приготвено ястие заслужава да бъде сервирано в също толкова изкусно изглеждащи сервизи за хранене. Затова ние от TeMax.bg направихме селекция от различни прибори и принадлежности за хранене, които не само да извършват своята основна функция, но и ви доставят наслада при ползване.

Какви сервизи за хранене предлагаме тук

Има два основни вида сервизи, които предлагаме тук – такива за деца и бебета, и такива за възрастни и подраснали малчугани. Сервизите за малките деца са направени от санитарни материали, които се почистват лесно и не се чупят, като идват с различни и приятни дизайни, които да развеселяват вашето дете докато се храни.

Има и такива продукти, които залепват с вакуум за основната на масичката за хранене, за да са по-трудни за обръщане или бутане. Що се отнася до самите вилици и лъжици, за децата те са направени от санитарна пластмаса, която е изключително нежна към развиващите се венци на децата.

За възрастните имаме пълни комплекти с принадлежности за хранене, като в тях се включват всички нужни и допълнителни прибори. Тук можете да намерите всичко от вилици и лъжици с ножове, до малки десертни лъжички и вилички, както и специални чаени лъжици за сладкарство и печене.

С какво нашите сервизи се отличават от другите

Това, което отличава нашата селекция от тази на всички останали, е че в нея има наистина богато разнообразие и над 40 различни артикула от доверени производители. Това означава, че вие можете да намерите перфектната комбинация за всяка трапеза, както и да отговорите на нуждите на вашето домакинство, и то на доста добра цена.

Не е нужно да се чудите дали стоманата в ножовете за пържоли е твърдо или мека, нито пък да се чудите за размера на лъжици и дали се огъват лесно. Всичко, което виждате тук е специално подбрано, за да осигури приятно хранене и то за дълги години напред.

Самите размери на лъжиците и вилиците варират, затова е добре да се запознаете с продуктите преди да ги купите, за да сте сигурни точно какво взимате. Някои модели са по-дълбоки и обемисти от други, затова ако търсите нещо по-малко, можете да се обърнете към други комплекти.

Защо да изберете пазаруване от каталозите на TeMax.bg

Причината да изберете да пазарувате от нас, е понеже тук можете да сте сигурни в качеството на продуктите, от които се интересувате. С TeMax.bg няма да се съмнявате в закупеното, а ще му се радвате дълго време и то на изключително добра цена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от