Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Сервизи за хранене

Филтри

1-4 от 4 продукти

Филтри

1-4 от 4 продукти

Всяко изкусно приготвено ястие заслужава да бъде сервирано в също толкова изкусно изглеждащи сервизи за хранене. Затова ние от TeMax.bg направихме селекция от различни прибори и принадлежности за хранене, които не само да извършват своята основна функция, но и ви доставят наслада при ползване.

Какви сервизи за хранене предлагаме тук

Има два основни вида сервизи, които предлагаме тук – такива за деца и бебета, и такива за възрастни и подраснали малчугани. Сервизите за малките деца са направени от санитарни материали, които се почистват лесно и не се чупят, като идват с различни и приятни дизайни, които да развеселяват вашето дете докато се храни.

Има и такива продукти, които залепват с вакуум за основната на масичката за хранене, за да са по-трудни за обръщане или бутане. Що се отнася до самите вилици и лъжици, за децата те са направени от санитарна пластмаса, която е изключително нежна към развиващите се венци на децата.

За възрастните имаме пълни комплекти с принадлежности за хранене, като в тях се включват всички нужни и допълнителни прибори. Тук можете да намерите всичко от вилици и лъжици с ножове, до малки десертни лъжички и вилички, както и специални чаени лъжици за сладкарство и печене.

С какво нашите сервизи се отличават от другите

Това, което отличава нашата селекция от тази на всички останали, е че в нея има наистина богато разнообразие и над 40 различни артикула от доверени производители. Това означава, че вие можете да намерите перфектната комбинация за всяка трапеза, както и да отговорите на нуждите на вашето домакинство, и то на доста добра цена.

Не е нужно да се чудите дали стоманата в ножовете за пържоли е твърдо или мека, нито пък да се чудите за размера на лъжици и дали се огъват лесно. Всичко, което виждате тук е специално подбрано, за да осигури приятно хранене и то за дълги години напред.

Самите размери на лъжиците и вилиците варират, затова е добре да се запознаете с продуктите преди да ги купите, за да сте сигурни точно какво взимате. Някои модели са по-дълбоки и обемисти от други, затова ако търсите нещо по-малко, можете да се обърнете към други комплекти.

Защо да изберете пазаруване от каталозите на TeMax.bg

Причината да изберете да пазарувате от нас, е понеже тук можете да сте сигурни в качеството на продуктите, от които се интересувате. С TeMax.bg няма да се съмнявате в закупеното, а ще му се радвате дълго време и то на изключително добра цена.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от