Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Врати

Филтри

1-32 от 393 продукти

Филтри

1-32 от 393 продукти

Няма дом без врата на своя вход. Но модерните домове нямат врати само на входа си, но и на други места. Тъй като има много видове врати, днес от TeMax.bg ви представяме над пет различни вида врати с различни приложения.

Те варират в своите размери, своята употреба, ползи и начини на употреба, както и по-основни атрибути като начин на монтаж, дизайн, тежест и форма.

Какви врати можете да намерите при нас

Тук можете да намерите петте основни вида врати за едно домакинство или офис – входни врати, преходни врати, врати за баня, алуминиеви врати и сгъваеми врати. Сгъваемите врати са единствено преходни, направени за употреба като интериорен аспект на дома ви.

Те работят на две релси, хора и долна релса, които се монтират наравно с касата – благодарение на тях самата врата може да се сгъне в себе си като позволи лесен преход от помещение в помещение.

Алуминиевите врати най-добре работят като част от интериорно решение, най-често за баня или мокри помещения. Те са направени от леки алуминиеви профили, които са захваната с добре напаснати сглобки.

Входните врати са солидни, направени от стомана и олекотени профили за запълване на самата врата. Те идват със също толкова солидна каса, която се фиксира с дебели профили към стената.

Най-често срещаните и търсените врати са тези за баня – при тях са налице две неща – липса на корозия и добро уплътняване при затваряне. Високият праг на касата също така не позволява на преливане на вода от банята – вие можете да изберете на каква височина се поставя самия праг на вратата.

Идеалната врата за преходна стая

Преходните стаи се характеризират с това, че се намират по средата на едно помещение, тоест те нямат прикосновение с външна част на имота ви. За разлика от входната врата, интериорните врати могат да бъдат направени от по-леки и меки материали.

Затова на преден план излизат два вида врати за преходни стаи – сгъваемите и алуминиевите врати. И двата вида имат своите предимства, като сгъваемите са най-добър избор за кухни и боксове, докато алуминиевите могат да се ползват за тераси или дори бани.

Кое прави TeMax.bg толкова специално място

Това, което прави онлайн магазинът на TeMax.bg толкова различно и уникално място, е фактът, че тук можете да намерите почти всякакви предложения за всеки аспект от живота ви.

Нужно е единствено да потърсите това, от което се нуждаете и да го впишете в полето за търсене, нашата търсачка ще ви изкара стотици резултати, от които можете да сортирате и най-сетне да намерите идеалното решение на ниска цена.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от