Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Врати

Филтри

1-32 от 289 продукти

Филтри

1-32 от 289 продукти

Няма дом без врата на своя вход. Но модерните домове нямат врати само на входа си, но и на други места. Тъй като има много видове врати, днес от TeMax.bg ви представяме над пет различни вида врати с различни приложения.

Те варират в своите размери, своята употреба, ползи и начини на употреба, както и по-основни атрибути като начин на монтаж, дизайн, тежест и форма.

Какви врати можете да намерите при нас

Тук можете да намерите петте основни вида врати за едно домакинство или офис – входни врати, преходни врати, врати за баня, алуминиеви врати и сгъваеми врати. Сгъваемите врати са единствено преходни, направени за употреба като интериорен аспект на дома ви.

Те работят на две релси, хора и долна релса, които се монтират наравно с касата – благодарение на тях самата врата може да се сгъне в себе си като позволи лесен преход от помещение в помещение.

Алуминиевите врати най-добре работят като част от интериорно решение, най-често за баня или мокри помещения. Те са направени от леки алуминиеви профили, които са захваната с добре напаснати сглобки.

Входните врати са солидни, направени от стомана и олекотени профили за запълване на самата врата. Те идват със също толкова солидна каса, която се фиксира с дебели профили към стената.

Най-често срещаните и търсените врати са тези за баня – при тях са налице две неща – липса на корозия и добро уплътняване при затваряне. Високият праг на касата също така не позволява на преливане на вода от банята – вие можете да изберете на каква височина се поставя самия праг на вратата.

Идеалната врата за преходна стая

Преходните стаи се характеризират с това, че се намират по средата на едно помещение, тоест те нямат прикосновение с външна част на имота ви. За разлика от входната врата, интериорните врати могат да бъдат направени от по-леки и меки материали.

Затова на преден план излизат два вида врати за преходни стаи – сгъваемите и алуминиевите врати. И двата вида имат своите предимства, като сгъваемите са най-добър избор за кухни и боксове, докато алуминиевите могат да се ползват за тераси или дори бани.

Кое прави TeMax.bg толкова специално място

Това, което прави онлайн магазинът на TeMax.bg толкова различно и уникално място, е фактът, че тук можете да намерите почти всякакви предложения за всеки аспект от живота ви.

Нужно е единствено да потърсите това, от което се нуждаете и да го впишете в полето за търсене, нашата търсачка ще ви изкара стотици резултати, от които можете да сортирате и най-сетне да намерите идеалното решение на ниска цена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какви аксесоари са необходими при монтаж на нова врата?

Като основни аксесоари за вратата ще са ви необходими дръжка, брава и панти. Ако вратата е интериорна трябва да прецените дали да има ключалка или не. Ако вратата е входна и съответно искате да повишите сигурността, обмислете дали да не заложите на секретна ключалка и допълнително резе.
В случай, че искате вратата да се затваря автоматично, ще ви е необходим и качествен автомат за врата. Обикновено автомати се предпочитат за търговски помещения и офиси, но спокойно може да инсталирате такъв и в жилищна сграда. В TeMax.bg предлагаме аксесоари за врати на много изгодна цена, които може да поръчате онлайн.

 

По-добър избор ли е интериорната врата със стъкло?

Интериорните врати със стъклени панели се предпочитат все по-често основно заради функционалността и добавената естетика. Съветваме ви да изберете именно такава, ако тя свързва добре осветена стая с вътрешна част на жилището, до която не достига естествена светлина.
Интериорната врата със стъкло ще пропуска дневната светлина в антрето и коридора и ще допринесе за намаляване на сметките за ток за осветяване на тъмните части на апартамента или къщата. Това интериорно решение придава и приятна естетика, както и внася по-добро усещане за пространственост и свързаност на отделните помещения в дома.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от