Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Ревизии за баня

Филтри

1-32 от 40 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 40 продукти

Страница

В този сектор ще попаднете на богат избор от ревизии и конектори, благодарение на които успявате да допринесете за съвършената визия на всяко едно мокро помещение. Една не малка част от нашите клиенти са хора, отдаващи сериозно значение на интериора в своя дом. Водени от това, ние успяхме да селектираме дълъг списък от модели, които са дело на едни от най-известните и доказали се производители в световен мащаб.

Защо да закупите ревизии и конектори от TeMax?
TeMax е магазин, от където да си набавите всичко необходимо, така че домът ви да се превърне в мечтаното място за живеене. Разполагаме с почти неизчерпаем асортимент от предложения, имащ за цел да задоволи вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните и претенциозни клиенти. На ваше разположение са добре обучените служители, които с радост и готовност ще ви съветват, така че инвестицията ви да бъде възможно най-правилна и оправдана.

Материалите, участващи при изработката на разнообразните ревизии и конектори, са издръжливи и устойчиви. Неутралните цветове ви позволяват да ги поставите на всяко едно място, без да внасят дисхармония при обзавеждането на мокрото помещение. Почистват се лесно единствено с помощта на мокра кърпа и това не ще отнеме твърде много от времето на модерния и вечно ангажиран гражданин.

Бързото и лесно пазаруване е една от главните причини потребителите да изберат да пазаруват от нас, а не който и да е било друг търговски обект. Разбира се, това бива подплатено с безкомпромисното качество, което им осигуряваме и конкурентно ниската цена, от която да се възползват.

Гарантираме ви, че предварително заделеният от вас бюджет ще се впише перфектно в покупката на конектори и ревизии от онлайн магазина ни. Ако се нуждаете от обзавеждане на баня или аксесоари, чиято основна цел е да придадат завършеност и да осигурят функционалност, то съветваме да разгледате и останалите категории в този сектор.

Ние от TeMax знаем кое е най-доброто за потребителя и му го предлагаме на цена, достъпна за него. Вашият избор е абсолютно правилен, без значение от това кои конектори или ревизии сте решили да поставите в кошницата за пазаруване!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Къде може да разположите ревизиите за баня?

Ревизиите и решетките за баня се използва да скрият достъпа до вентилационните шахти, електрическите връзки и други важни части в мокрите помещения, които трябва да останат скрити или защитени.Тези пособия могат да бъдат разположение на много места в зависимост от целта, с която се използват. Конкретното разположение на банята има голямо значение за това, къде има нужда от поставяне на ревизии. Те обикновено се поставят на достъпни места, където могат лесно да се отварят и затварят.Някои общи места са зад задната стена на душ кабината, зад тоалетната чиния или в близост до умивалник или вана.

 

 

Как се монтират?

Ревизиите за баня се инсталират според определена процедура, която се извършва от санитарен техник. Първо следва да се определи местоположението, на което ще се монтират решетките за ревизии. Най-подходящите места са лесно достъпни, за да се осигури бърз достъп до водопроводната или канализационна система.След това трябва да се измерят размерите на отвора и според това да се избере подходящата решетка. При необходимост използвайте закрепващи елементи, с които да стабилизирате решетката на ревизията. Бъдете сигурни, че мястото е обезопасено. В Temax.bg може да изберете от много видове решетки за ревизии за баня.

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от