Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Плажни хавлии

Филтри

1-6 от 6 продукти

Филтри

1-6 от 6 продукти

Понякога, за да се чувства готов за плажа, на човек му трябва само една плажна кърпа и любимите му сандали. Но ако сте със семейство и искате да носите всичко необходимо за приятното изкарване на всеки, независимо дали сте на море или край басейна на двора, нашите предложения от плажни чанти и кърпи, ще са идеалното решение за вас.

Какви видове плажни кърпи и чанти предлагаме

Основните разлики във видовете плажни кърпи се откриват в щампите и цветовете на самите продукти. Що се отнася до размер ще намерите стандартни широчини и дължини от 100/180 и 70/140см.

По-малките размери са най-подходящи за деца, а по-големите са направени за удобното подлагане под възрастни. Моделите намиращи се тук са главно направени от 90% памук и 10% полиестер, като изкуствените текстилни нишки се вплитат, за да доставят увеличена еластичност и попиваемост на солена вода.

Разликата между кърпите за тяло за плаж, и тези за баня, е че продуктите за баня са по-плътни и дебели, докато тези за плаж често са с по-тънко изплетени основи. Това не означава, че плажните хавлии не са също толкова меки и абсорбиращи, но реално това ги прави по-леки – с до 400 грама.

Кой вид плажна кърпа е най-добрият избор за почивка

Ако за вас цветовете и дизайнът на плажните чанти и хавлии са важни, при нас ще откриете продукти с колоритни и доста свежи цветове и шарки. Те са направени така, че да могат да олицетворят духа на лятната почивка до съвършенство, като така допринасят за усещането на разтуха и освобождаване от грижите.

Наличните плажни чанти и кърпи се произвеждат от материи, които са издръжливи на влага, плажно масло и редовно излагане на пряка слънчева светлина. Това ги прави изключително трайни и надеждни, като от тях можете да очаквате позната мекота и нежност дори след дълги години ползване.

Що се отнася до чантите за плаж, те са два основни вида – прозрачни с втора чанта за принадлежности, и платнени чанти за пълна защита на съдържанието от слънчева светлина. Общият им обем е до 10 литра, което означава, че не само можете да поберете вашата кърпа, но и други важни за вас принадлежности за плажа.

Няма друго място като TeMax.bg

Нашата главна цел при откриването на този онлайн магазин, бе да поберем всички възможни артикули от които един човек може да има нужда. Няма значение дали търсите изгодна сделка за разтегаем стол, осветителни тела или принадлежности за плаж, вие можете да ги откриете тук и сега, с гаранция за качество и безплатна доставка при поръчки над 300 лева.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от