Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Седалки за тоалетна чиния

Филтри

1-32 от 44 продукти

Страница
  1. КАПАК СЕДАЛО ICST 911 С БИДЕ 49/36,5/7СМ
    КАПАК СЕДАЛО ICST 911 С БИДЕ 49/36,5/7СМ
    98,99 лв.
Филтри

1-32 от 44 продукти

Страница

При обзавеждането на всяка една тоалетна се изисква да бъде вложено не малко внимание, време и средства. Днес модерният и забързан гражданин е притиснат от към време и честно казано почти не му остава свободно такова, което да инвестира в покупката на всички необходими за мокрото помещение компоненти.

Ние от TeMax се стремим преди всичко да бъдем от помощ на потребителите, като не само им предлагаме висококачествени тоалетни капаци, но и сме на тяхно разположение по всяко време, в готовност да им съдействаме при вземането на правилен избор.

Тоалетните капаци са нещо, без което тоалетната чиния би изглеждала нетипично и недопълнена. Всички ние знаем, че капакът е един от основните елементи във всяка тоалетна. Поради тази причина той често се намира на едно от първите места в списъка на хората, които тепърва се впускат в дългото пазаруване.

Какви капаци за тоалетна чиния ще откриете при нас

В тази категория всички потребители са неограничени от към брой покупки и времето, в което те да бъдат извършени. Бихте могли да пазарувате на воля, докато сметките в банката драстично намалеят. Шегата настрана. Какво ви предлагаме ние и какво ви предлагат всички останали магазини за обзавеждане на баня.

В нашия онлайн магазин, както сами се досещате, ще се сблъскате с едно истинско разнообразие от продукти. Тук не само ще откриете висок клас тоалетни чинии, но и ние ще ви гарантираме за тяхното качество, осигурявайки ви дълъг гаранционен период, от който бихте могли да се възползвате, в случай, че настъпи някаква повреда.

Защо да купите от Temax.bg

Ние сме сред едни от първите, които въведохме перфектно балансираното съотношение между качество и цена, от което днес да се възползвате. Освен това, сме в готовност да ви съдействаме, предлагайки ви безплатни консултантски услуги – нещо, което ще срещнете на много малко места. Опитни служители, притежаващи дългогодишен опит ще ви съдействат при извършване на покупка на тоалетни капаци. Доверете се на TeMax, защото ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на изключително изгодни и конкурентно ниски цени.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от