Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Радиатори

Филтри

1-24 от 24 продукти

Филтри

1-24 от 24 продукти

Искате ли да се превърнете в собственик на нечувано до сега произведение на изкуството от класа на радиаторите? Ние от TeMax ви предоставяме реалната привилегия да си закупите наистина качествено решение, отговарящо изцяло на вашето търсене.

Ние ви предлагаме богата гама от радиатори за парно, достигащи до вас на цени, достъпни за масовия потребител. Ако искате да инвестирате парите си в уреди за отопление, то това е правилното място и сега е моментът да го направите.

Радиатори – същност, функции и характеристики

За да бъдем максимално полезни на хората, нуждаещи се от такъв електроуред, то ние ще разгледаме подробно и съсредоточено характеристиките на един от нашите продукти, които днес достигат до вас.

Много от вас навярно ще се зачудят как е възможно един радиатор да бъде предлаган на пазара с гаранционен период от цели три години. Това е самата истина. За нас е важно клиентът да изпитва удовлетворение от добре направената инвестиция.

В епицентъра на политиката ни заляга стремежът да създаваме и изграждаме трайни и коректни взаимоотношения с потребителите. Днес гордо заявяваме, че сме достигнали целите си.

Бъдете разумни и се доверявайте единствено на търговци, които ви предоставят подробна информация за производителя и функционалността на произвежданите от него стоки. В противен случай рискувате да инвестирате своите пари по начин, за който навярно ще съжалявате дълго време след това.

Детайлно описание на нашите продукти

 • Мощностите са при t 60°c на захранващия флуид.
 • работно налягане: 8 бар.
 • изпитвано налягане:10 бaр.
 • Цвят ral 9010 /бял/ произведено по специална технология:technology extraw rme – максимална топлина; изработени от студено валцована листова стомана с дебелина 1.25мм.надеждна защита от надраскване;
 • трислойно обработени за максимална устойчивост на експлоатация.
 • последния слой е прахово нанесена боя.
 • технология windluft – ефективни отоплителни съоръжения;
 • ultra – обработка на всяка секция – защита от корозия;
 • 500/800/1582kw;
 • 15 години гаранция.

Ние ви предлагаме възможно най-качествените продукти, появявали са се някога на пазара. Гарантираме ви, че ще се наслаждавате дълго време на надеждността им и дългия експлоатационен период, с който ще ви дарят.

Защо да пазаруваме радиатори от TeMax?

Свръх разнообразни са причините, поради които да извършите покупка от нашия онлайн магазин, а не от който и да е било друг търговски обект. На първо място няма как да не посочим разнообразието, достигащо до вас.

То е ясна предпоставка за наличието на добре информиран избор. В следствие от цялото това многообразие, то вие можете спокойно и без да бъдете обезпокоявани, да разглеждате часове или дни и едва тогава да финализирате покупката си.

Ако ли пък у вас тегнат въпроси, на които не знаете отговора, то бихте могли да се свържете със служител от онлайн магазина и да потърсите съдействие от него.

Гарантираме ви, че радиатор, закупен от TeMax е най-добрата инвестиция, която някога сте извършвали.

Лирите за баня са често срещан начин да отоплите мястото, където се къпе вашето семейство през студените месеци на годината, за да се чувства то комфортно и уютно.

Лирата нерядко се използва и за сушене на дрехи или друг вид пране, което ускорява значително изсъхването им, което прави употребата изключително прагматична.

Лири за баня – как да изберем най-подходящите

При покупка на такъв продукт за баня, то следва да си изясним отговорите на няколко прости въпроса, които ще ни помогнат да се справим максимално ефективно със задачата, пред която сме изправени:

 • Малка, средна или голяма баня имаме;
 • Каква част от пространството би отнела лирата и ще доведе ли това до дискомфорт;
 • Какъв материал да изберем;
 • Какъв дизайн е подходящ, за да бъде всичко в еднаква стилистика;
 • Колко мощна лира ни трябва за банята;
 • Как ще я захранваме – локално или централно;
 • Ако нямаме парно, то вариант ли е да използваме електрическа лира с нагревател.

Разбира се може да възникнат и куп други въпроси, но за да достигнете до тях е добре да си отговорите на по-горните, за да си дадете сметка как би изглеждал финалният резултат.

Електрически лири

Електрическите лири имат всичко необходимо, за да работят автономно. Това става лесно и без да се нуждаят от източник на топла вода. Те включват обезвъздушители и специални крепежни структури, които да улеснят монтажа при нуждата му от електричество в контекста на мокро помещение.

Визия

От друга страна често се прехласваме по красивия дизайн, който обичаме да виждаме в ежедневието си, но важно в крайна сметка е визията да пасва на тази на банята, освен, ако не планираме ремонт разбира се.

Мощност

Важно е да определите и необходимата мощност, която ще е достатъчна, за да разберете дали лирата ще се справя ефективно с отоплението на помещението. Резонно по-големите бани са по-претенциозни в този аспект и съветът ни към собствениците на такива е да избират по-мощни, защото винаги могат просто да намалят интензитета на тяхната работа и да се възползват от натрупания „запас“.

Материал

Що се касае до използвания за изработката материал, то той е основополагащ за срока на екплоатационния живот. Вариантите пред вас са 2 – алуминий или неръждаема стомана.

Алуминият е по-ефективен при топлоотдаване и по-бързо затопля помещението, но пък стоманата е по-трайна и ще я използвате по-дълго време. Можете сами да изберете кое от двете неща е по-важно за вас при избора ви.

Не пропускайте страхотните лири за баня, които Temax предлага на вашето внимание и се насладете на домашен уют дори когато сте в банята.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Как работят радиаторите за отопление?

Радиаторите са уреди за отопление, които работят на принципа на конвекция и топлинно лъчение. Радиаторът се загрява от топлият въздух, който влиза в него. Така се излъчва топлина от радиатора, за да загрее стаята.
Получава се следният ефект: по-топлия въздух става по-лек от студения, което предизвиква движение на въздуха - конвекция. По този начин се създава циркулация на въздуха в стаята и се разпространява топлината.
Радиаторите са изработени от метални материали, като често се използва чугун или стомана, които се нагряват бързо и излъчват много топлина.

 

Как да поддържам радиаторите в добро състояние?

За да се гарантира сигурност, ефективността и дългия експлоатационен период на радиатора той трябва да бъде поддържан в добро състояние. За тази цел ви съветваме да следвате следните практики:
* Редовно почиствайте повърхността на радиатора от прах и замърсяване;
* Извършвайте честа проверка за наличие на въздушни възли. Те намаляват ефективността на радиатора и циркулирането на въздуха.
* Проверявайте за течове. Ако забележите изтичане, решете проблема веднага, за да предотвратите повреди или загуба на топлина.
* Осигурете свободно пространство около радиатора. Така топлината ще може да се разпространява равномерно из цялото помещение.
* Освен радиаторите, проверявайте и другите компоненти на отоплителната система, като котела, помпите и тръбопроводите.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от