Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 300 лв до 8 дни. Виж повече

Консумативи за ел.инструменти

Филтри

1-32 от 685 продукти

 1. БИТ ТОРСИОНЕН PH3 25 MM 2 БР
  БИТ ТОРСИОНЕН PH3 25 MM 2 БР
  7,99 лв.
 2. БИТ ТОРСИОНЕН T10 25 MM 2 БР
  БИТ ТОРСИОНЕН T10 25 MM 2 БР
  7,99 лв.
 3. БИТ ТОРСИОНЕН ЗА ДЪРВО PH2 25 MM 2 БР
  БИТ ТОРСИОНЕН ЗА ДЪРВО PH2 25 MM 2 БР
  11,99 лв.
 4. БИТ ТОРСИОНЕН ЗА МЕТАЛ ENDURO PH2 25 MM
  БИТ ТОРСИОНЕН ЗА МЕТАЛ ENDURO PH2 25 MM
  11,99 лв.
Филтри

1-32 от 685 продукти

В потока на строителната дейност, малко неща могат да се отразят толкова много на качеството и скоростта на работа, както различните консумативите за електрически инструменти. За да помогнем на вашата дейност, екипът на TeMax.bg направи колекция на всички възможни консумативи за електрически инструменти.

С какви консумативи можете да се снабдите от нас

Тук можете да намерите както основни неща за работата на една машина, така и спомагателни неща, с които да ускорите вашата дейност. Те могат да се разделят на следните групи:

 • Пробивни и решещи;
 • Обработващи;
 • Фиксиращи;
 • Комбинирани.

Сред редовете на пробивните и режещите неща за електрически инструменти ще откриете:

Сред обработващите ще откриете различен на вид консуматив предназначен за желязо, дърво и синтетични материали, а именно:

Съобразено спрямо материала на закрепване, фиксиращият консуматив може да се радели на няколко вида, а именно:

А що се отнася до комбинираните консумативи за електрически инструменти, можете да избирате между патронници за бормашини или аксесоари за мултифункционален инструмент.

За какво са ви качествени консумативи

Всички изложени тук продукти са предназначени за да подпомогнат вашата дейност, като гарантират по-лесното извършване на множество дейности. Въпреки тяхната спомагателна роля във вашата работа, те не са второстепенни, затова тяхното качество има значение.

Тук сме заложи висококачествени продукти, които да ви гарантират по-сигурна и дълга експлоатация на вашите машини. Благодарение на това вие можете да увеличите вашата продуктивност и да намалите разходите.

Колкото по-качествени са едни материали, толкова по-рядко ще ви се налага да ги подменяте и толкова повече пари и време ще спестите. Ако вашата дейност и прехрана зависят от качеството на свършената ви работа, то нашата препоръка е хубаво да разгледате изложените тук продукти, тъй като могат да ви спестят много грижи.

Проверете за познати или нови продукти всеки месец – ние непрестанно обновяваме и добавяме продукти, за да смогнем с иновациите в различните сфери и индустрии.

На какво можете да разчитате на TeMax.bg

Това, на което винаги можете да разчитате при нас, е качеството на всеки продукт. Знаем какво означава качеството за вас – по-малко тревоги и още по-малко разходи.

Изберете надеждността и не се притеснявайте за разходите – ние предлагаме всичко на по-ниска пазарна цена от нашите конкуренти.

Прочети повече
© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от