Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Матраци и дунапрени

Филтри

1-32 от 81 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 81 продукти

Страница

Матраците са изключително важна част от обзавеждането на всеки един дом. Независимо от това какво легло или спалня сте закупили, то при липсата на висококачествен матрак удобството и комфорта, за които мечтаете, ще се превърнат в мираж.

Поради тази причина ние ви съветваме да внимавате изключително много при избора на матрак, тъй като единствено той би могъл да поднесе онази наслада на тялото, за която то мечтае след дълъг и тежък работен ден.

Ние от TeMax ви представяме не малко на брой матраци, които вярваме, че ще задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните ни клиенти. Сред тях ще откриете еднолицеви, двулицеви и дунапренени.

Всеки един от изброените модели има своите предимства, които в никакъв случай не бива да подценяваме. Изборът ви следва да бъде резултат от личните ви предпочитания и изисквания. Не можем да твърдим, че някой от моделите е по-малко качествен или удобен от останалите два.

Напротив, всички те са проектирани така, че да ви доставят онази наслада, за която цялото ви тяло бленува.

За да бъдем максимално полезни, то ние ще ви издадем, че продуктите в тази категория са внимателно и прецизно селектирани. Всички те не само са в състояние да ви очароват с дизайн и перфектна мекота, но също така ще ви подсигурят дълъг експлоатационен период и няма да се налага скоро да заменяте новозакупения матрак за вашата спалня.

Освен това при направата на матраците биват включени висок клас материали, доказали своята устойчивост и издръжливост многократно. Те са подходящи както за студените зимни вечери, така и за прохладните летни дни. Дишащите материи позволяват на тялото ви да се чувства комфортно по време на сън или почивка.

Ако искате да се превърнете в законен собственик на някой от матраците, до които ние ви осигуряваме достъп, то от вас се изисква единствено да посетите онлайн магазина ни, където ще се сблъскате с мили и любезни служители, в готовност да ви окажат съдействие и помощ във всеки момент. Бъдете разумни, модерни и се доверете на свръх качествените матраци от Temax.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Как да поддържам матрака си чист?

Допитахме се до експертите на Temax.bg по матраци и дунапрени, за да ни препоръчат няколко метода за поддържането на матрака чист. Това ще ви осигури здравословен начин на живот и по-качествен сън.
За да запазите за максимално дълго матрака си от износване трябва да го поставите в защитен калъф. Този калъф може да се пере редовно и ще предпази матрака от по-трудни за почистване замърсявания. Честото излагане на слънце на матрака ще помогне за отстраняването на бактерии, които може да се задържат по него.

 

Колко често трябва да сменям матрака?

Препоръчително е да сменяте матрака си през 7 до 10 години. Този период може да варира при наличието на някои фактори. В това число се включва качеството на матрака. Някои матраци са изработени от по-нисък клас материали, което предполага и по-бързото им износване.
Друг фактор е честота на използване. Ако матрака се използва в дома и се спи на него всяка вечер, то е препоръчително да го сменяте през по-кратък период от време. Ако става дума за матрак в хотел, чието използване варира, то може смяната му да е след повече години от деня на закупуване. Индивидуалните предпочитания също са от значение.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от