Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Дренажни канали

Филтри

1-22 от 22 продукти

  1. К-КТ ДВЕ ТАПИ И ДРЕНАЖ SELF-LINE
    К-КТ ДВЕ ТАПИ И ДРЕНАЖ SELF-LINE
    10,99 лв.
Филтри

1-22 от 22 продукти

Отводнителните системи предпазват вашия дом и градина от разрушителните влияния на водата, като отвеждат повърхностната дъждовната вода.

Системите за отводняване са необходим елемент за всеки дом, тъй като предотвратяват редица проблеми, които бихте си навлекли ако оставите водата да се натрупа в основите на сградата.

Линейните отводнителни системи са едни от най-широкоразпространените варианти, които предоставят удобство и лесен монтаж.

За сигурната защита на вашия дом, ние от TeMax.bg предоставяме голямо разнообразие от линейни отводнителни канали с доказано качество срещу изключително достъпни цени.

Какво включва нашата гама от дренажни канали

Сред нашите предложения ще откриете разнообразни линейни отводнителни решетки и канали за дренажни системи, както и всички необходими свързващи елементи.

Колекцията ни улуци и аксесоари включва всичко необходимо, за да изградите качествена отводнителна система, която да предпази дома ви от разрушителната сила на водата.

Отводнителни канали включват решетка от поцинкована стомана с антикорозионна защита, устойчива на големи натоварвания. Структурата им е оребрена и включва странични камери, които увеличават издръжливостта на каналите.

Материалите, които предлагаме, са изработени според най-съвременните технологии и се отличават с оптимизиращи свойства и високи естетически качества. Те покриват широк клас натоварвания, което ги прави подходящи за прилагане при различни типове среда и инфраструктура.

При нас ще намерите и разнообразни връзки за канализационна система, като тапи и преходници, създадени, за да улеснят монтажа на различните линейни дренажни системи. Системите за заключване, с които са снабдени елементите, допълнително ви улесняват и намаляват възможността за грешка.

Материалите се различават по клас на натоварване, размер и материали на защитния ръб. Най-често каналите са изработени от термопластичен полипропилен, който издържа на големи натоварвания и влиянията на атмосферните условия.

Дългият експлоатационен срок на улуците и отводнителните ни канали е сигурен и подплатен с дългосрочна гаранция, която предлагаме към всеки продукт от колекцията.

За ваше максимално улеснение предлагаме и комплекти от всички необходими елементи за изграждането на качествена дренажна система.

Ако се нуждаете от повече информация относно монтаж на отводнителни канали нашите служители любезно ще отговорят на вашите въпроси и ще ви насочат към правилните продукти.

Защо да изберете материали за дома и строителството от TeMax.bg

Професионално обслужване, качество и модерна външност – това получавате с продуктите, подбрани от Темакс.

От създаването си до днес не спираме да се самоусъвършенстваме в подбора на продукти, отговарящи на най-съвременните световни критерии за качество.

Нашите служители ще отговорят на всеки въпрос относно строителните материали и обзавеждането на дома, за да направите правилния избор според вашите нужди.

Не отлагайте повече мечтите си – създайте своя идеален дом с помощта на TeMax.bg.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от