Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Тапети, фолиа и лепила

Филтри

1-32 от 657 продукти

Филтри

1-32 от 657 продукти

Тапетите, фолиата и лепилата за тях са в центъра на вътрешната декорация. Те понякога имат репутацията на евтини продукти, които не допринасят за красотата на интериора на един дом особено много.

Едно бързо разглеждане на нашата категория пълна с тапети, фолиа и лепила, ще ви покаже, че това не е така и че за вас има много какво да избирате. Надяваме се тези продукти да са ви полезни.

Защо да купите своите тапети, фолиа и лепила от нас

Причината да изберете да купите своите тапети, фолиа и лепила за тези материали от нас, е понеже ние можем да ви дадем гаранция за тяхното качество. Ние лично сме избирате всеки артикул в този сайт, затова сме интимно запознати качествата му, слабостите и неговата полезност.

Ако вашата цел е да разполагате с възможно най-красивите и яки тапети в България, то нашата селекция е точно за вас. Ние ценим вашето време, креативност и средствата, които отделяте за дома си, и нашата цел е не да ви накараме да правите компромис заради високите цени.

Тук ще откриете наистина богата селекция от продукти за обогатяване интериора на вашия дом, фототапети и стикери, и то ще ги намерите на наистина достъпна и разумна цена.

Как да изберете правилното лепило спрямо тапета

Лепилото на тапети има две функции – да държи тапета прикрепен към стената и да действа като грунд между стената, лепилото и тапета. За да получите грунд за тапет от лепило, първо трябва да го разредите на съотношение поне 1:3.

Тази смес се нанася поне 30 минути преди нанасяне на каквито и да е лепилни смеси като крайната цел е да се изравни попивателната способност на стената. Лепилото-грунд също така цели да премахне праха и да направи адкезията на самото лепило доста по-силна и трайна.

Тапетите от по-висок клас, с по-висока плътност и тежест, изискат по-здравли лепила, които да задържат самата маса към стената. Те се предлагат със самия тапет или трябва да бъдат закупени поотделно ако производителят на тапетите не е направил предложение.

Ако не сте сигурни какъв вид тапети, фолиа и лепила да изберете за вашия дом, то винаги можете да се свържете с нас.

Предимствата на TeMax.bg

Предимствата на нашата онлайн платформа за строителни материали и градинска техника, се изразяват в това, че ние наистина старателно подбираме всеки продукт. При нас можете да сте сигурни, че ще разполагате с наистина висококачествен продукт, на достъпна цена, с гарантирана трайност и ефективност за вашите цели – уверете се сами още днес.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от