Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Боркорони

В онлайн магазина TeMax ще останете наистина изненадани от великолепното многообразие на боркорони, достигащи до вас на цени, достъпни за масовия потребител. ние ви предлагаме единствено най-висококачествените продукти, появявали е някога на пазара.

Всеки от тях е дело на световни марки, които многократно са се доказали на пазара. Ако се нуждаете от боркорони, които да ви дарят не просто с надеждност по време на работа, но и дълъг експлоатационен период, то сега е моментът да извършите покупка от нашия онлайн магазин.

Боркорони – колорит, който достига до вас

В тази категория сме се постарали да включим множество боркорони, отговарящи на търсенията на масовия потребител. сред тях са: боркорони за дърво, боркорони за изолационни материали, карбидни боркорони за тухла и керамика и много други. Имате възможността да се възползвате от покупка на цели комплекти, при които боркороните са с различен диаметър.

Ако се нуждаете от боркорона, която да се справи с пробиването на тухла, то бихте могли да извършите покупка на карбидна боркорона. Ние разполагаме с множество модели, които несъмнено ще ви помогнат да се справите безпроблемно с вашата задача.

Защо да извършите покупка на боркорони от TeMax?

Твърде много са причините, подтикващи ви да извършите покупка от нашия онлайн магазин, а не от който и да било друг търговски обект. При нас не само имате възможността да извършите добре информиран избор, поради огромното разнообразие от модели.

То е ви помогне да сравнявате и да изберете точно онази боркорона, която смятате, че най-пълноценно отговаря на търсенето ви.

Освен това ние ви предлагаме безплатна консултация, от която можете да се възползвате по всяко едно време. Опитни и добре обучени служители са в готовност да ви съдействат и да отговорят на вашите запитвания. Те несъмнено ще ви помогнат да разрешите най-сложния за вас казус, така че крайният резултат да оправдае вашата инвестиция.

Ние от TeMax знае кое е най-доброто за вас и полагаме не малко количество време и усилия да ви го селектираме по начин който да ви бъде от изключителна полза. Направете правилния избор и няма да съжалявате!

Прочети повече
Филтри

1-32 от 51 продукти

Страница
 1. БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 16 MM
  БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 16 MM
  7,49 лв.
 2. БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 19 MM
  БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 19 MM
  6,99 лв.
 3. БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 22 MM
  БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 22 MM
  7,99 лв.
 4. БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 24 MM
  БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 24 MM
  7,99 лв.
 5. БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 25 MM
  БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 25 MM
  9,99 лв.
 6. БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 32 MM
  БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 32 MM
  10,99 лв.
 7. БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 35 MM
  БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 35 MM
  11,99 лв.
 8. БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 38 MM
  БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 38 MM
  12,99 лв.
 9. БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 44 MM
  БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 44 MM
  14,99 лв.
 10. БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 51 MM
  БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 51 MM
  14,99 лв.
 11. БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 57 MM
  БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 57 MM
  17,99 лв.
 12. БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 68 MM
  БОРКОРОНА БИМЕТАЛНА 68 MM
  19,99 лв.
Филтри

1-32 от 51 продукти

Страница
© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от