Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Цветарници

Филтри

1-23 от 23 продукти

Филтри

1-23 от 23 продукти

Когато избираме цветарници за дома, офиса или градината, е важно да се направи селекция, която да подхожда по функционалност и стилистика на околната среда.

Но тъй като потребностите на различните хора са различни, ние от TeMax.bg създадохме селекция с богато разнообразие на само от цветове и дизайни, но и различни размери подложки и цветарници.

Разнообразие от цветарници

Именно това разнообразие ви дава възможност да изразите своята креативност и да въдворите в реалност идеите и представите си за вътрешната естетика на вашата градина или дом.

И тъй като знаем, че креативността може да заеме много форми, избрахме да направим голяма селекция, за да можете сами да намерите парчетата на личният ви пъзел.

Истината зад различите видове цветарници е, че те извършват една и съща обща функция, а именно да помогнат на един градинар да аранжира и запази своите растения.

Височинното разпределение на различните растителни видове има, освен естетичен, също и практичен ботанически характер, тъй като някои видове предпочитат повече светлина от други.

С етажната подредба на определени видове, вие можете не само да акцентирате цветовете, но и да им доставите по-добри условия за растеж и цъфтеж.

Друга важна функция, която те изпълняват, е че ви позволяват да вдигнете саксиите от земята и така да запазите пода свободен за други неща, без да отнемате важното пространство за растеж на цветята.

Подобна подредба е хем оптимална за растежа, хем ви спестява пространство на пода и създава усещането на обем в помещението.

Разбира се видът на подредба зависи изцяло от самия вид саксии, както и от размера на поставките на саксиите, тъй като повечето цветарници имат определен диаметър на държачите за поставки.

Какъв избор да направите за вашата градина

Изборът за една градина трябва да бъде съобразен с броя на саксиите и растенията, размера на самата градина, както и вида на терена, тъй като е удачно цветарникът да бъде на равна и стабилна основа.

Ако вашите саксии са тежки, а основата под цветарника е рохкава и мека, то има голяма вероятност тя да се дестабилизира и да подаде неравномерно.

В такива случаи е препоръчително цветарникът да се положи на по-широки основи под формата на плочки или друг вид база, препоръчително неронлива или лесно чуплива.

Защо да пазарувате от TeMax.bg

Пазаруването ви през онлайн портала на TeMax.bg ще бъде улеснен от нашата интуитивна система, както и от нашите представители, които са на линия, за да асистират при нужда от помощ.

Ако целта ви е да намерите правилната селекция от артикули от цветарници, то ние сме правилната дестинация за вас с винаги най-достъпните цени.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от