Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Бояджийски инструменти

Филтри

1-32 от 442 продукти

 1. ВАЛЯК COLOR PLUS ВЕЛУР 18СМ ВЛ.4ММ
  ВАЛЯК COLOR PLUS ВЕЛУР 18СМ ВЛ.4ММ
  4,99 лв.
 2. ВАЛЯК COLOR PLUS ВЕЛУР 23СМ ВЛ.4ММ
  ВАЛЯК COLOR PLUS ВЕЛУР 23СМ ВЛ.4ММ
  5,99 лв.
 3. ВАЛЯК COLOR PLUS ПОЛИАКРИЛ 23СМ ВЛ.18ММ
  ВАЛЯК COLOR PLUS ПОЛИАКРИЛ 23СМ ВЛ.18ММ
  6,49 лв.
 4. ВАЛЯК KANA 18СМ 2БР.ПОЛИАКРИЛ ЖЪЛТО РАЙЕ
  ВАЛЯК KANA 18СМ 2БР.ПОЛИАКРИЛ ЖЪЛТО РАЙЕ
  6,79 лв.
 5. ВАЛЯК KANA GELBFADEN ПОЛИАКРИЛ 18СМ
  ВАЛЯК KANA GELBFADEN ПОЛИАКРИЛ 18СМ
  8,49 лв.
 6. ВАЛЯК KANA ПОЛИАМИД 25СМ Ф48MM+8MM
  ВАЛЯК KANA ПОЛИАМИД 25СМ Ф48MM+8MM
  10,29 лв.
 7. ВАЛЯК KANA ПОЛИАМИД GOLDFADEN 18СМ
  ВАЛЯК KANA ПОЛИАМИД GOLDFADEN 18СМ
  8,69 лв.
 8. ВАЛЯК KANAPOREN ФИН 10СМ+6ММ ДРЪЖКА AUTO
  ВАЛЯК KANAPOREN ФИН 10СМ+6ММ ДРЪЖКА AUTO
  2,49 лв.
 9. ВАЛЯК KANAPOREN ФИН 15СМ+6ММ ДРЪЖКА AUTO
  ВАЛЯК KANAPOREN ФИН 15СМ+6ММ ДРЪЖКА AUTO
  3,19 лв.
 10. ВАЛЯК KANAPOREN ФИН 5СМ+6ММ ДРЪЖКА AUTO
  ВАЛЯК KANAPOREN ФИН 5СМ+6ММ ДРЪЖКА AUTO
  2,19 лв.
 11. ВАЛЯК MAGIC FELT ПОЛИЕСТЕР 10СМ Ф17ММ+6M
  ВАЛЯК MAGIC FELT ПОЛИЕСТЕР 10СМ Ф17ММ+6M
  2,69 лв.
 12. ВАЛЯК MICROSTAR МИКРОФИБЪР 18СМ+8ММ
  ВАЛЯК MICROSTAR МИКРОФИБЪР 18СМ+8ММ
  9,69 лв.
 13. ВАЛЯК MICROSTAR МИКРОФИБЪР 25СМ+8MM
  ВАЛЯК MICROSTAR МИКРОФИБЪР 25СМ+8MM
  10,29 лв.
 14. ВАЛЯК NESPOLI GOLD 18СМ
  ВАЛЯК NESPOLI GOLD 18СМ
  6,39 лв.
 15. ВАЛЯК NESPOLI GOLD 25СМ
  ВАЛЯК NESPOLI GOLD 25СМ
  7,39 лв.
Филтри

1-32 от 442 продукти

В онлайн магазина TeMax ще се сблъскате с широка гама от всякакви видове бояджийски инструменти и аксесоари. Ние ви предлагаме единствено най-доброто, появявало се някога на пазара.

Всеки един продукт е прецизно и внимателно селектиран, с цел задоволяване вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните клиенти. Асортиментът е плод на високото технологично развитие на едни от най-световноизвестни марки в цял свят.

Нашият онлайн магазин е един от първите, които успяват да въведат перфектно балансирано съотношение между качество и цена, от което бихте могли да се възползвате по всяко едно време и неограничено. Направете избора, за който ви гарантираме, че няма да съжалявате.

Бояджийски инструменти и аксесоари – океан от разнообразие

Онлайн магазинът е място, където ще откриете всички помощници за справяне с ремонтната дейност по възможно най-правилен и бърз начин. Използвайки нашите четки за боядисване и валяци, то ние ви обещаваме, че резултатите ще надхвърлят дори най-смелите ви очаквания.

Подготвили сме ви огромна палитра от всякакви видове четки, предназначени за различен метод на боядисване, спрямо материалите, които възнамерявате да вкарате в употреба.

Тъй като сме наясно с това, че на една огромна част от потребителите за пръв път им се налага да използват такъв тип аксесоари ( ванички за боядисване, найлони, тиксо) и инструменти, то ние ви осигуряваме безплатна консултация, от която да се възползвате тогава, когато изпитвате трудност при извършване на избора.

Мили и любезни служители са в готовност да ви съдействат с цел разрешаване на най-сложния за вас казус. Отдайте се на приключението и забавлението да пазарувате от един от най-наложилите се през годините онлайн магазини.

В категорията „бояджийски инструменти и аксесоари” всеки един от вас ще открие решение, отговарящо пълноценно на неговото търсене. Предлагаме ви различни модели валяци, които умеят да разнасят материала равномерно и не оставят грозни следи след себе си, които не малко от вас са били принудени да наблюдават дълги години от живота си.

Валяците са с различна големина и разполагат дръжки, които пасват перфектно във всяка една длан, така че да не чувствате дискомфорт, докато изпълнявате дейността боядисване.

Тук ще откриете още бояджийски ванички, дръжки за валяци, комплект от бояджийски инструменти, включващи различни по големина и предназначение четки, както и ванички, в които да смесвате съдържанието на материала, използван за боядисването .

Освен изброените до момента бояджийски инструменти и аксесоари, ние сме ви селектирали още покривен найлон, който ще предпази от пръски и остатъци от боя, която всеки знае, че се отстранява трудно и почти невъзможно.

Ние сме се погрижили за всичко. На вас се пада честта единствено да се насладите на процеса по боядисване, който гарантираме ви, че ще се превърне в детска игра и забавление.

Защо да изберете нас?

Редица са причините, подтикващи ви да изберете нашия онлайн магазин за покупката на бояджийски инструменти и аксесоари. На първо място е разнообразието, достигащо до вас. То е реална предпоставка за извършване на добре информиран избор.

Ако изпитвате затруднение, относно предназначението на инструментите, то ние ще ви помогнем да изберете правилното за вас решение, отговарящо на търсенето ви.

В епицентъра на нашия онлайн магазин заляга стремежът да създава и изгражда трайни и коректни взаимоотношения с клиентите. Днес гордо можем да заявим, че сме постигнали поставените цели. Пазарувайте на воля и без ограничения. Вашият избор е правилният избор.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от