Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Дневна

Филтри

1-32 от 86 продукти

Страница
  1. ПЕЙКА 2 ПАНЕРА D205Б 70/28/42 КАФЯВА -30%
    ПЕЙКА 2 ПАНЕРА D205Б 70/28/42 КАФЯВА
    Специална цена 104,99 лв. Редовна цена 149,99 лв.
  2. ПЕЙКА 2 ПАНЕРА БЯЛА D205W 70/28/42 -30%
    ПЕЙКА 2 ПАНЕРА БЯЛА D205W 70/28/42
    Специална цена 104,99 лв. Редовна цена 149,99 лв.
Филтри

1-32 от 86 продукти

Страница

Всекидневната е може най-ползваното общо пространство в един дом – без значение дали живеете в апартамент или къща. Там семейство се събира, за да прекарва време заедно, гледайки телевизия, играене на игри или гледане на филми.

За каквото и да избирате да ползвате своята дневна, едва ли бихте го правили без първо да разполагате с правилните мебели за дневната.

В тази категория екипът на TeMax.bg създаде отлична селекция от продукти, на която можете да се насладите в цялата ѝ пълнота, като изберете различните видове предложения.

Какви мебели за дневната ще откриете тук

Мебелите за дневната трябва да са с приятен дизайн, да бъдат лесни за комбиниране с други комплекти, както и да са практични. На преден план за вас ние избрахме четири основни вида мебели, с които можете да допълните към вече наличната холна гарнитура, а именно:

Всяка селекция е направена, така че да си отива с елементи от други категории – така нашият екип може да ви гарантира постигане на пълна хармония в дома.

Защо да изберете точна нашата колекция от мебели за всекидневна

Изложената пред вас колекция от мебели за дневната излиза от най-новите каталози от водещите мебели къщи в Европа.

Ние подбираме своите продукти, така че не само да олицетворяват мечтания дом на 21-ви век, но и да лъхат на класическата красота на масивните мебели.

Тук вие реално можете да изберете както модулни секции, които да размествате по ваше предпочитание, така и фиксирани витрини за излагане на ценни вещи и подаръци от близки и роднини.

Цялата идея на тази селекция е да ви помогнем да обзаведете своя дом по начин, който най-добре съответства на вашия личен характер и вътрешната ви визия за света, в който искате да пребивавате.

Не е нужно да правите компромис с интересите заради цената – всеки продукт е оценен под своята пазарна стойност, като ви предлагаме най-добрите цени за най-доброто възможно качество.

Изработени от перфектно пресовано дърво, тези мебели са леки, с ниска поддръжка и изключително високи естетични показатели подходящи за всеки стилен дом.

Винаги насреща, когато имате нужда – TeMax.bg

Ролята на TeMax.bg като лидер на пазара е да доставя на своите клиенти бързо, на добра цена, и при възможност безплатно.

След това ролята ни е да ви гарантираме, че това, което ще закупите от нас е не само в отлично състояние, но и от проверен и доверен производител.

Затова ако не ви се рискува търсите сигурност на добра цена – не чакайте нещо да ви падне от небето, а изберете ТеМакс.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от