Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Градинско осветление

Филтри

1-32 от 66 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 66 продукти

Страница

Осветявайки своята градина, ние получаваме достъп до повече използваемо пространство през най-тъмните периоди на денонощието. С тях не само създаваме съвсем различен естетичен усет за дворното си пространство през деня, но и през нощта.

С нашата селекция от различни видове градинско осветление всеки може да усвои напълно пространството в своя дом, с пълен контрол над ефектите, осветеността и цялостното усещане на двора и градината.

На TeMax.bg можете да намерите избори с класическа естетика както и такива с по-модерен вид – всичко, което пасва на вашия дом и вкус.

Видовете градинско осветление на пазара

Има три основни вида външно осветление за градината – земно, с монтаж на стена и висящо, като отделно от това се предлага осветление за вграждане и за перила.

Двата основни стила на осветителни тела, които предлагаме се фокусират над най-търсените и популярни видове дизайни, а именно класическия вид на кованото желязо, и този на полираната стомана.

Макар и в противоположни ъгли в спектъра на дизайни, тези колекции могат да бъдат отлично комбинирани, стига да се обърне внимание на важните елементи.

Селекцията ни се разделя на четири вида осветителни тела за градина:

  • Стоящо;
  • За стена;
  • Полюлей;
  • За перила.

Направени от солидни материали, тези продукти предоставят начин за сигурен монтаж върху всякакви повърхности и настилки, от бетон, до дърво, ковано желязо и дори в камък.

Правилният избор на осветление за двора

Съвсем естетично изборът е изцяло ваш, тоест този сегмент ще бъде фокусиран най-вече над техническите показатели на различните видове градинско осветление, а не над стилистиката им.

За най-далечен обхват и висока осветеност можете да се обърнете към висящите осветителни тела, тъй като те имат най-плитък ъгъл на осветеност.

Ако искате да акцентирате дадена област от вашата градина, като мястото покрай пътеките или ъглите на имота си, то стоящите и ливадни тела ще бъдат идеални за вас.

При тях е нужно да се прекара захранващ кабел, който да бъде допълнително изолиран от влагата и ниските температури с гуфре или хидростатична пяна.

Препоръчително е кабелите да се закопават на поне 50см дълбочина над повърхността на ливадата, за да се гарантира безопасност при обработка на почвата.

TeMax.bg – мястото с правилните решения за дома

От TeMax.bg смятаме, че качеството идва на първо място след всичко останало, но също така разбираме, че не всички бюджети са различни.

Затова намерихме средната точка между качеството и ниската цена и го нарекохме своя онлайн магазин. При нас ще откриете точно това, което ще реши текущите ви проблеми, и то от удобството на дома си.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от