Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Градински люлки

Филтри

1-21 от 21 продукти

  1. ГРАДИНСКА ТРИМЕСТНА ЛЮЛКА, 170/110/153 СМ., БЕЖ
    ГРАДИНСКА ТРИМЕСТНА ЛЮЛКА, 170/110/153 СМ., БЕЖ
    169,99 лв.
  2. ГРАДИНСКА ТРИМЕСТНА ЛЮЛКА, 170/110/153 СМ., БОРДО
    ГРАДИНСКА ТРИМЕСТНА ЛЮЛКА, 170/110/153 СМ., БОРДО
    169,99 лв.
Филтри

1-21 от 21 продукти

За никого не е тайна, че една добре изглеждаща градина би изглеждала незавършена, ако в нея липсва поне една люлка или хамак, създаващи комфорт, удобство и наслада.

Поради тази причина ние от TeMax сме се погрижили за това до клиентите ни да достига едно огромно разнообразие градински мебели, ключотелно и градински люлки, имащо за цел да задоволи разнообразните вкусове и предпочитания дори на най-претенциозните и капризни потребители.

Защо да закупите градински люлки от нас?

На първо място, както вече споменахме, е колоритът от модели, цветове, форми и материали. Те са прецизно селектирани, така че да създават истински шедьоври, които ние ви предлагаме на достъпни за масовия потребител цени. Имате възможността да промените целия си екстериор, без да се налага да нанасяте сериозни корекции върху банковите си сметки.

В тази категория ще откриете няколко вида люлки – легло, детски, градински, с възглавница и други. При направата на всяка една от тях участват наистина висок клас материали, които са доказали издръжливостта си многократно. Това е сред нашите основни предпоставки да ви гарантираме дългогодишна експлоатация на закупен от нас градински аксесоар, който да ви доставя релакс, наслада или удоволствие.

Цветовете са свежи и се вписват перфектно с моравата и всички цветове, присъщи за природата. Люлките, които са предназначени за малчуганите, са с изрисувани върху тях животински мотиви, които да допълват цялостното удоволствие на това мечтано забавление.

В случай, че се нуждаете от съвет, консултация или имате нужда от отговори на някой въпроси, то не се притеснявайте да се свържете с обслужващия ни персонал. Млади, любезни и амбициозни, служителите ни ще ви съдействат за разрешаването на най-сложния за вас казус.

Ние ви предлагаме бърз и лесен достъп до продуктовото ни многообразие. Не е нужно да напускате уюта и комфорта, в който сте се разположили, за да се сдобиете с дълго търсена и мечтана люлка или хамак. Побързайте, защото златните предложения не кацат всеки ден на рамото на човек.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Защо повечето градински люлки са изработени от полиестер?

Полиестерът притежава много предимства като материал за облицоване на екстериорното обзавеждане, в това число и на градинските люлки. Той е устойчив на силна светлина и топлина и като тъкан, използвана на открито е по-малко вероятно да изгуби цвета си под влиянието на слънцето.
Устоява и на други характерни атмосферни влияния навън и е лесен за почистване. Освен това е доста лек, но здрав и трудно се подава на разтягане и изхабяване с времето, особено ако към него е прибавен и винил. Почиства се лесно и по него трудно се образува плесен или мухъл. В TeMax.bg предлагаме качествени градински люлки с метална рамка и полиестер на много изгодни цени, достъпни и онлайн.

 

Какво максимално тегло издържа една градинска люлка?

Класическите градински люлки с метална рамка и текстилна облицовка от полиестер обикновено издържат над 100 кг. При детските люлки от този теглото варира около 50 кг, докато пластмасовите детски люлки тип „столче“ са с товароносимост от около 20 кг. Преди да закупите люлката се уверете каква е конкретната ѝ товароносимост.
В TeMax.bg разполагаме с асортимент от едноместни, двуместни и триместни градински люлки с различна товароносимост – до 180 кг, до 150 кг, до 120 кг и т. н.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от