Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

ППР тръби и фитинги

Филтри

1-32 от 163 продукти

Филтри

1-32 от 163 продукти

Използването на полипропиленови тръби е масово в България поради редица специфики, които превръщат избора им във възможно най-логичния вариант в множество случаи. Освен самите тръби масово се използват и редица аксесоари, които обезпечават тяхната работа като колена, дъги, фитинги, комплекти за батерия и т.н.

Полипропиленови тръби – къде се използват

Този тип тръби се използват най-често за вътрешни водопроводни инсталации. Причината е, че поради използването на полипропилен те притежават страхотна гъвкавост, която услеснява монтажа на различни ВиК системи, които изискват подобни характеристики на тръбния път.

Освен високото ниво на гъвкавост, PPR тръбите притежават и отлично ниво на издръжливост, което обуславя използването им в България през последните години във все по-голям мащаб. Резонно това гарантира и по-дълъг експлоатационен живот, което неизменно натежава на везните при избор на това какви компоненти да закупим при нужда от подобни ВиК аксесоари.

Полипропиленовите тръби са подходящи за употреба, както със студена, така и с топла вода, което само по себе си ги прави универсални в редица случаи. Подходящи са за локално подово отопление, а също така и за централно такова. Честа практика е да се използват и за тръбопроводи в множество случаи.

Защо да купим PPR тръби от Temax

Temax гарантира на своите клиенти безапелационно качество, доказан произход и ниски цени. Ние знаем от какво имате нужда и винаги се стремим да ви помогнем да направите информиран избор, за да сте 100% удовлетворени от крайния резултат при покупката на полипропиленови тръби за индустрията или бита.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какви са предимствата на РРR тръбите и фитингите?

Това са видове елементи, които се използват за конструиране на водопроводни и отоплителни системи. Те имат изключително много предимства, които идват главно от материала, от който са изработени. РРR – пролипропилен е пластмасов материал, който се характеризира с висока устойчивост на температури, химикали и корозия. Тръбите и фитингите направени от пролипропилен издържат на голямо налягане.
РРR тръбите и фитингите са леки и лесни за монтиране, което ги прави подходящи за използването в много сфери. Други предимства са дългият им експлоатационен живот и ниските разходи за поддръжка.

 

Какво е предназначението на различните РРR тръби и фитинги?

Тези елементи имат различна форма, която определя тяхното предназначение. В онлайн магазина на Temax.bg ви предлагаме различни видове фитинги, които се използват за свързването на различни по размер тръби. Различните предназначения на видовете са основното разграничение на фитингите.
Има тройни връзки, които се използват за създаване на разклонения във водопровода или отоплителната система. Има фитинги, които служат за промяната на посоката на тръбната система чрез образуването на ъгъл. Други по вид са елементите, които служат за свързването на две тръби с различен диаметър. Коляновите фитинги са предназначени за създаването на остри завои в тръбната система.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от