Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Във всички наши магазини -17% отстъпка на осветление само на 25 и 26 Март

РРR тръби и фитинги

Филтри

1-32 от 153 продукти

Филтри

1-32 от 153 продукти

Използването на полипропиленови тръби е масово в България поради редица специфики, които превръщат избора им във възможно най-логичния вариант в множество случаи. Освен самите тръби масово се използват и редица аксесоари, които обезпечават тяхната работа като колена, дъги, фитинги, комплекти за батерия и т.н.

Полипропиленови тръби – къде се използват

Този тип тръби се използват най-често за вътрешни водопроводни инсталации. Причината е, че поради използването на полипропилен те притежават страхотна гъвкавост, която услеснява монтажа на различни ВиК системи, които изискват подобни характеристики на тръбния път.

Освен високото ниво на гъвкавост, PPR тръбите притежават и отлично ниво на издръжливост, което обуславя използването им в България през последните години във все по-голям мащаб. Резонно това гарантира и по-дълъг експлоатационен живот, което неизменно натежава на везните при избор на това какви компоненти да закупим при нужда от подобни ВиК аксесоари.

Полипропиленовите тръби са подходящи за употреба, както със студена, така и с топла вода, което само по себе си ги прави универсални в редица случаи. Подходящи са за локално подово отопление, а също така и за централно такова. Честа практика е да се използват и за тръбопроводи в множество случаи.

Защо да купим PPR тръби от Temax

Temax гарантира на своите клиенти безапелационно качество, доказан произход и ниски цени. Ние знаем от какво имате нужда и винаги се стремим да ви помогнем да направите информиран избор, за да сте 100% удовлетворени от крайния резултат при покупката на полипропиленови тръби за индустрията или бита.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от