Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

 

Обзавеждане за дома

Мебелите могат да бъдат много повече от предмет, те могат да бъдат средство за усъвършенстване на пространството. Това става повече от очевидно дори само с един поглед към нашата разнообразна селекция от мебели и вътрешно обзавеждане за дома и офиса.

Завършете своя мечтан интериор с ТеМакс

Това да избереш мебел за един дом, хол или спалня може да бъде доста трудна задача. Още по-трудна става тя, когато нямате ясна визия за това, което искате да постигнете.

Затова екипът на TeMax.bg създаде специална категория, в която можете да откриете:

В търсенето на перфектното решение, едно домакинство може доста бързо да се озове в непреходен момент. Затова тук сме разделили всички важни части от интериорния дизайн на няколко секции.

Така ви позволяваме да черпите вдъхновение от стилните и идейни интериорни решения, без да се губите в изобилието. Дайте форма на своите идеи с нашите продукти и най-сетне намерете правилния тон за всяка стая от дома си.

Какви избори можете да направите тук

Изборите, които можете да направите тук са вдъхновени от няколко различни потока в интериорната мода. Като основа, всяко домакинство може да се ползва от класическите форми на всеки вид мека мебел, декорация, мека мебел, маси и столове, мебели за дневна, детско обзавеждане и бюра, кухни, мебели за антре, спални, както и матраци и дунапрени.

Няма нужда обзавеждането на един дом да е толкова сложна задача. Винаги можете да разчитате на своя вкус, когато той най-сетне може да избира от неща, които наистина му допадат.

Усетете свободата от красотата на нашите мебели и обзавеждане за дома и сравнете своите мечти с реалността благодарение на над 250 различни артикула, разположение сред повече от 9 отделни категории.

Без значение дали търсите дюшек за дивана или ви се иска най-сетне да си купите нов и стилен кожен диван за хола, тук имате свободата да осъществите тези мечти, и то на топ цени.

Защо TeMax.bg е правилното място за вас

Представете си място, което най-сетне да отговаря на вашите височки очаквания за качество и стилност, без да се налага да теглите кредит или да пестите пари с месеци.

За първи път в историята на обзавеждането в България, най-сетне всеки човек има възможността да пазарува свободно и без задръжки, селектирайки сред най-ценените и търсени артикули на пазара.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от