Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

 

Обзавеждане за дома

Мебелите могат да бъдат много повече от предмет, те могат да бъдат средство за усъвършенстване на пространството. Това става повече от очевидно дори само с един поглед към нашата разнообразна селекция от мебели и вътрешно обзавеждане за дома и офиса.

Завършете своя мечтан интериор с ТеМакс

Това да избереш мебел за един дом, хол или спалня може да бъде доста трудна задача. Още по-трудна става тя, когато нямате ясна визия за това, което искате да постигнете.

Затова екипът на TeMax.bg създаде специална категория, в която можете да откриете:

В търсенето на перфектното решение, едно домакинство може доста бързо да се озове в непреходен момент. Затова тук сме разделили всички важни части от интериорния дизайн на няколко секции.

Така ви позволяваме да черпите вдъхновение от стилните и идейни интериорни решения, без да се губите в изобилието. Дайте форма на своите идеи с нашите продукти и най-сетне намерете правилния тон за всяка стая от дома си.

Какви избори можете да направите тук

Изборите, които можете да направите тук са вдъхновени от няколко различни потока в интериорната мода. Като основа, всяко домакинство може да се ползва от класическите форми на всеки вид мека мебел, декорация, мека мебел, маси и столове, мебели за дневна, детско обзавеждане и бюра, кухни, мебели за антре, спални, както и матраци и дунапрени.

Няма нужда обзавеждането на един дом да е толкова сложна задача. Винаги можете да разчитате на своя вкус, когато той най-сетне може да избира от неща, които наистина му допадат.

Усетете свободата от красотата на нашите мебели и обзавеждане за дома и сравнете своите мечти с реалността благодарение на над 250 различни артикула, разположение сред повече от 9 отделни категории.

Без значение дали търсите дюшек за дивана или ви се иска най-сетне да си купите нов и стилен кожен диван за хола, тук имате свободата да осъществите тези мечти, и то на топ цени.

Защо TeMax.bg е правилното място за вас

Представете си място, което най-сетне да отговаря на вашите височки очаквания за качество и стилност, без да се налага да теглите кредит или да пестите пари с месеци.

За първи път в историята на обзавеждането в България, най-сетне всеки човек има възможността да пазарува свободно и без задръжки, селектирайки сред най-ценените и търсени артикули на пазара.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от