Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Лири за баня

Филтри

1-12 от 12 продукти

Филтри

1-12 от 12 продукти

Има ли нещо по-приятно в края на изморителен работен ден, от това да се потопите под топлия душ? А колко по-уютно и приятно е, когато банята ви е затоплена и можете да се отпуснете и да забравите тревогите на деня.

Неизменен елемент от истински уютната баня е лирата за отопление. Тя осигурява най-големия топлинен комфорт, поради равномерното разпределение на топлината, а същевременно работи с малко електрическа енергия.

За да се наслаждавате винаги на приятно топла баня, от TeMax.bg ви представяме нашия асортимент от стилни, функционални и високоефективни лири за баня.

Разнообразие от стилни и ефикасни лири за баня

Иновативните дизайнерски лири за баня не само са най-елегантното решение за отопление на вашата баня, но и едно от най-ефективните.

Дори моделите, работещи с голяма мощност, имат оптимизирано потребление на енергия. Те затоплят въздуха равномерно дори в най-отдалечените крайчета на стаята.

Ако търсите неръждаема лира за баня, при нас сте попаднали на правилното място. Лирите могат да бъдат електрически, или свързвани към водната инсталация.

Сред нашите колекции ще намерите разнообразни стилни и елегантни модели, с метален блясък или прахово боядисани в бяло. Лирите идват и в голям диапазон от размери и цени, за да отговорят на индивидуалните нужди на всеки потребител.

Ако се нуждаете от елегантна малка лира за баня, при нас ще попаднете на предложения от водещи български и световни производители.

Всеки модел се предлага заедно с необходимия обезвъздушител, както и всички крепежни елементи за лесен и удобен монтаж.

Алуминиевите лири са предпочитаното решение, тъй като този материал е с повишена топлопроводимост, в сравнение със стоманата. Освен това той е изключително устойчив на корозия дори в най-влажните помещения.

Лирите от стомана също имат своите предимства, тъй като са изключително елегантни и могат дори да се превърнат в акцент от вашия интериор. Те са и по-достъпното решение, което в някои случаи може да наклони везните при избора на отопление за дома.

Защо хората се спират на TeMax.bg

В нашата работа, основен стремеж е балансът.

Търсим винаги балансът между високите естетически качества и функционалността на продуктите.

Освен това, стремим се и към идеален баланс между цена и качество.

Всеки от нашите продукти отговаря на най-високите стандарти и изисквания за качество, но въпреки това, стремим се да го осигуряваме винаги на достъпна цена за нашите потребители.

Търсим продукти с висока ефективност и съвременни функционалности, но същевременно с това и елегантен външен вид, отговарящ на стандартите на модерния човек.

Разгледайте колекциите на TeMax.bg и няма да останете разочаровани.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от