Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Речни камъни

Филтри

1-14 от 14 продукти

Филтри

1-14 от 14 продукти

Речните камъни имат специално място във всяка градина. Но те могат също така да бъдат използвани като част от строителен проект именно заради техния подход – идвайки закръглени от вода.

В този каталог вие ще намерите разнообразие видове речни камъни, с които можете да правите каквото решите – нашата препоръка е да се възползвате от силните им страни и да направите нещо красиво с тях.

Речни камъни за всеки дом

Речните камъни, които са изложени пред вас не идват от реката, а са направени от машина, но това не ги прави по-малко красиви или уникални. Те са направени от няколко вида камъни – от бял макак, от макак дъга и от мрамор.

Те се различават по средния размер на самия продукт, като в крайна сметка мога да се сортират по размер във всеки пакет. Подобни камъни имат множество приложения, както в градинарството така и в изграждането на дренажна система покрай пътеките на градината или основата на дома ми.

Всъщност именно дренажните системи се нуждаят от насипица и подобни камъни, за да гарантират правилното закарване на водата около основите, далеч от дома ви.

Поради формата на тези камъни е много трудно да се постигне плътност между тях – колкото и да се трамбоват между тях винаги ще има разстояние. Тук идва и най-голямото им предимство – те не слягат и позволяват за по-лесно превеждане на водата към отводни системи.

Какви са ползите от речните камъни

Речните камъни имат заоблени ръбове,без значение от какъв камък са направени те, основната им характеристика е именно облата им форма. Те не са перфектна сфера, нито са особено равномерни, но за сметка на това са с гладки ръбове.

Това им позволява да ви дадат една основа, през която може да преминава вода напълно свободно без да се спре. Така се изгражда дренажните системи до основата на една къща.

Като сухи строителни смеси и инертни материали, нашите речни камъни не отделят никакви химикали, те не са избелени с белина, а получават цвета си следствие минералния си състав.

Това ги прави отличен избор за насипване по градини и като основа на красиво озеленяване – дори изграждане на алпинеуми.

Защо е добре да изберете качество – TeMax.bg

Качеството ни гарантира, че това, което ще получим ще бъде с нас дълго време – всичко това има значение за тези от нас, които целят да намерят най-доброто възможно решение за своите проблеми.

Екипът на TeMax.bg разбира, че времето и ресурсите ви са ценни за вас, затова на целим да ги губим, а да ви позволим да ги ползвате в пълния им потенциал.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от