Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Системи за управление и контрол

Филтри

1-21 от 21 продукти

Филтри

1-21 от 21 продукти

Контролът на електричеството в една сграда може да се случи по няколко основни начина. За целта, обаче, е нужно изграждането на специализирана система от контролери, контакти и ключове.

Тези системи за управление и контрол на потока на електричество гарантират правилната и безопасна употреба на наличната електроенергия.

Те също така позволяват за намаляване на консумацията, като дават на потребителите възможността, с прецизност, да контролират кое-кога работи или не работи.

Задавайки правилните параметри на вашата система изисква употребата на правилните компоненти – точно това можете да намерите тук на TeMax.bg.

Какво представляват системите за контрол и управление

Повечето системи за контрол и управление са обвързани с контрола на пропусквателността на електричен заряд към краен консуматор. Те могат да варират от обикновено входно осветление, до огромни индустриални машини.

Начинът на контрол е еднакъв между различните консуматори, като основната разлика между тях е напрежението, волтажът и съпротивлението, с което се работи.

Някои системи, като големи индустриални машини, имат и остатъчен заряд, който може да бъде опасен за самата инсталация, затова се използват специални контролери за предпазване на чувствителни компоненти в системата.

Консуматори, като бойлери или входно осветление, имат значително по-нисък толеранс към статични заряди, затова системи, които ги контролират, трябва да отчитат този факт.

Какви системи за управление и контрол предлагаме

При нас можете да намерите доста системи за управление и контрол от IP камери, до специални ключове за бойлери, ключове за бойлери с контакти, табла за входен достъп и цяла друга селекция от ключове за трифазни машини.

Най-високия ни клас селекция е предназначен за обозначени задачи в индустриален контекст, като контрол на пускането и спирането на апаратура.

Те са недигитални, некомпютъризирани системи, които работят на принципа на прекъсвачите, като функционират най-вече въз основата на I/0.

Бинарните системи за контрол са най-лесни за поддръжка, тъй като тяхната операция е сравнително елементарна.

Най-сложните системи често са съставени от по-прости подсистеми, които често разполагат с компоненти, които могат да бъдат намерени точно тук.

За създаване на една безопасна работна среда или дом, можете да се възползвате от нашите високо издръжливи, качествени компоненти изработени изцяло в България.

Защо TeMax.bg е №1 в продажбите на електроника в България

Причината TeMax.bg да е едно от предпочитаните места за пазаруване и закупуване на електроника и електронни компоненти, е понеже тук качеството винаги е гарантирано.

При нас вие знаете, че това, което ще намерите, е не само безопасно, но и практично и изключително трайно.

Не харчете парите си напразно и изберете най-посещавания онлайн магазин за електроника в България.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от