Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Каменна вата

Филтри

1-8 от 8 продукти

Филтри

1-8 от 8 продукти

Този клас продукт е в състояние да ви гарантира комфорта и удобството както у дома, така и във всяко друго помещение. Изборът му изисква значима доза познания, внимание и прецизност.

Покупката на висококачествен материал е с фундаментално значение за вашето пребиваване на дадено място. Ако тепърва ви се налага да извършвате ремонтна дейност, то нашият съвет е да разгледате внимателно и подробно продуктовия ни каталог, преди да инвестирате в какъвто и да било продукт.

В случай, че изпитвате колебания относно избора си, то не се притеснявайте да се свържете със служител от нашия онлайн магазин. Опитни и добре обучени членовете на екипа ни са в готовност да ви консултират и съветват, така че инвестицията да бъде възможно най-правилната.

Какъв размер каменна вата ще откриете в онлайн магазина?

Множеството ни предложения са на ваша страна и ще ви гарантират успешен завършек на строителната дейност.

Разбира се, това е само една малка част от материалите, селектирани в тази категория. Всяко наше предложение е с доказан произход и е резултат от прецизната работа на доказали се фирми в този сектор. Това е допълнителна гаранция за вас потребителите.

Дългогодишният опит в сферата на търговията ни позволява да изваяме едно безупречно съотношение между качество и цена, от което днес да се възползвате. Избирайки TeMax, то вие си осигурявате перфектен резултат на всяка строителна или ремонтна дейност.

Искате да спестите пари, като същевременно с това да се превърнете в притежател на първокласни материали? Попаднали сте на правилното място. Предлаганите от нас плоскости и вати са правилният избор за всеки разумен гражданин.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Къде се използва каменната вата?

Каменната вата е изолационен материал, който има топлоизолиращи и звукозиолиращи свойства. Този метод на изолация намира приложение в много сфери. Строителството е една от тях, където каменната вата се използва за топлоизолация на външни стени на сгради. Материалът се поставя между външната облицовка и стенния панел като основната цел е да се спре загубата на топлина.
Каменната вата се използва със същото приложение и в промишлеността. Тя се прилага за топлоизолация на индустриални сгради. Освен с тази цел се поставя и за да се постигне звукоизолация.

 

Какви са предимствата на каменната вата?

Каменната вата е тип изолационен материал, който може да поръчате от онлайн магазина на Temax.bg. Тя има редица предимства, които я правят предпочитана изолация в някои сфери.
Най-открояващите и важни предимства са:
* Топлоизолациянна способност
Запазва топлината в сградата като така се намаляват разходите за енергия.
* Осигурява добра звукоизолация
Намалява проникването на шум от външни източници или съседни помещения.
* Притежава огнеустойчивост
Каменната вата е негорим материал, което я прави предпочитана изолация за осигуряване на по-добра безопасност.
* Лесен монтаж
Това я прави удобна за монтиране дори без намесата на професионалисти.
* Устойчивост на влага
Каменната вата е устойчива на влага и не попива попадналата върху нея вода. Това гарантира запазване на нейната цялост.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от