Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Коледна украса

Филтри

1-32 от 384 продукти

Филтри

1-32 от 384 продукти

Някак странно би изглеждало, ако Коледата не е свързана с многоцветна украса, светещи лампички, горящи светещи, камини, от които грее топлина и всички онези елхи, украсени богато и пищно с множеството играчки – стъклени, пластмасови или порцеланови. Невъзможно е да бъде празник, без коледни декорации.

Затова и ние от TeMax сме подготвили за клиентите си богата палитра от всякакви украшения, които не само биха намерили перфектно място в домовете ви, но също така за подходящи и за подарък, който да поднесете на роднина или близък човек.

Коледни украси – светлина и топлина през празничните дни

Украшенията, до които ви е осигурен бърз и неограничен достъп, са твърде много на брой. Дори бихме казали, че тази категория е една от най-богато заредените ни. Това е резултат от желанието на хората да превърнат омовете си в приказни, където да внесат хармония, уют и светлина. Неслучайно сме се постарали тук да ви предложим всякакви разновидности декорации, така че да задоволим търсенията дори на най-капризните и взискателни клиенти.

Освен баналните украшения, които сте свикнали да виждате по витрините, то тук ще попаднете на нежни, изящни и великолепни сувенири, на които им липсва само една красива опаковка, за да се превърнат в бленуван и ценен подарък в коледната нощ. Освен това сме се съобразили изцяло с това, че тези дни от годината, освен за декорация, на човек са му нужни средства и за празничната трапеза, подаръци, облекло, пътувания и много други разходи. Заради това ви предлагаме многообразието от артикули на цени, достъпни за вас.

С помощта на нашия онлайн магазин, то вие сте в състояние да постигнете мечтаната обстановка и да поднесете желания подарък, без да се налага да променяте състоянието в банковите си сметки.

Доверете се на нас и със сигурност няма а останете разочаровани от избора, който ви предстои да направите. Ние успяваме да внесем частица празничност във всеки дом.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Как да изберем стилна коледна декорация от ТеМах?

Отново настъпи това вълшебно време от годината, в което да поканим коледния дух в дома си. За поставянето на коледната украса се вълнува цялото семейство. В TeMax.bg има огромен избор от коледна декорация и елементи, които да добавите към вашата стилна украса в дома.
Коледният венец, окачен на вратата е първото, което вашите гости ще видят, когато ви посещават за празниците. Стилни детайли към декорацията са свещи, клонки, бляскави елементи, с които да аранжирате масата.
Стилната коледна украса по-често е минималистична. Изберете два цвята, които да включите в декорирането на дома и добавете светлинки.

 

 

Кога да поставим коледна декорация?

В последните години можем да видим коледна декорация по големите вериги магазини още от средата на ноември. Невъзможно е това да не ни подейства и да не искаме и ние да украсим домовете си.
Традицията повелява коледното дръвче да се украсява на 24 декември, когато всички членове на семейството са заедно за празника. Много хора предпочитат домът им да е декориран през целия декември месец, за да почувстват топлината и уюта на празника от рано. Без значение кога поставяте вашата украса е важно да се чувствате добре в своя дом.

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от