Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Материали за покрив

Филтри

1-32 от 185 продукти

Филтри

1-32 от 185 продукти

Всички ние сме наясно с това, че покривът е най-важната част от всяка една постройка, независимо дали това е домът ни, складово помещение или друг наш обект. Колкото и качествено да е изградена покривната част, то с времето тя се амортизира и достига до едно такова ниво, в което ние трябва да се намесим и да вложим известно количество средства, труд, време, усилия и нерви.

Това, разбира се, не е единственото, от което се нуждае покривът, за да започне да функционира по правилен начин. Материалите са в основата и от тях зависи какъв ще бъде крайният резултат.

Ето защо ние от TeMax ви съветваме да внимавате изключително много, когато дойде ред да извършвате покупка на правилните материали, които ще е необходимо да използвате за покривната част на сградата.

Днес на пазара съществуват какви ли не примамливи предложения, които ви приканват да извършите инвестиция. Не забравяйте да зададете въпрос на търговеца, предлагащ ви съответния продукт, свързан с това какъв е неговия произход. Не се доверявайте на стоки, които са с неясен произход. Те навярно няма да ви дарят нито с надеждност, нито с продължителна експлоатация.

Какви материали за покрив ще откриете при нас

В нашия онлайн магазин ще откриете всичко онова, което ви е необходимо, за да извършите ремонта на покривната част о възможно най-брилянтния начин.

В категорията „покривни конструкции” ще откриете огромно разнообразие от покривен лист, битумни керемиди, метални керемиди, коминни тела, покривни прозорци, лента битумна, мембрана покривна и много други. Всички наши продукти са внимателно и прецизно селектирани, така че да задоволят нуждите и предпочитанията дори на най-капризните клиенти.

Ние сме едни от първите онлайн магазини, които успяват да въведат перфектно балансираното съотношение между качество и цена, от което днес всички вие се възползвате.

Редица са причините, подтикващи ви да извършите покупка от нашия онлайн магазин, а не от което и да е било друго място. На първо място е разнообразието, залягащо в епицентъра. То до известна степен позволява направата на добре информиран избор. Ние ви предлагаме всеки продукт на цена, достъпна за масовия потребител.

Възползвайте се от нашите изгодни и висококачествени предложения.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Как да изберем най-подходящият модел керемида за покрива на нашата къща?

В TeMax.bg ще намерите много материали за покрив, сред които модели керемиди и сигурно ще се запитате кой от тях е най-подходящ за вашия покрив. Няма определена формула, която ще улесни изборът ви. Като за начало трябва да се съобразите с техническите характеристики на покрива. Това са наклон, надморска височина, изложение, тип на конструкцията.
Трябва да вземете под внимание и няколко естетически фактора при избор на материали за покрив и кремиди. Облицовката на покрива трябва да е съобразена с вида на фасадата. Понякога трябва да изберете керемиди, които да отговарят на определени традиции и модели в строителството на другите къщи в района.

 

Какви други елементи и аксесоари са необходими за покрива?

Керемидите са само една част от покрива. Освен тях са нужни други елементи, които са не по-малко важни от керемидите. Такива аксесоари и елементи са: вентилиращи керемиди, леви и десни керемиди, капаци, скоби за капаци и други. За покривната система е най-важно да е здрава и устойчива на течове, за това не забравяйте да инсталирате покривно фолио и вентилационна система.
В TeMax.bg ще намерите всички материали за покрив за изграждането на здрава и устойчива конструкция.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от