Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Оборудване за къмпинг

Филтри

1-32 от 101 продукти

Страница
 1. ГОРЕЛКА ЗА ПАТРОН 190Г С ПИЕЗО RDBT02/2
  ГОРЕЛКА ЗА ПАТРОН 190Г С ПИЕЗО RDBT02/2
  34,99 лв.
 2. ГОРЕЛКА СЪС СПУСЪК Ф40ММ L30СМRDGHT01/1
  ГОРЕЛКА СЪС СПУСЪК Ф40ММ L30СМRDGHT01/1
  28,99 лв.
 3. ГОРЕЛКА СЪС СПУСЪК Ф50ММ L40СМRDGHT02/1
  ГОРЕЛКА СЪС СПУСЪК Ф50ММ L40СМRDGHT02/1
  31,99 лв.
 4. ГОРЕЛКА СЪС СПУСЪК Ф60ММ L40СМRDGHT03/1
  ГОРЕЛКА СЪС СПУСЪК Ф60ММ L40СМRDGHT03/1
  32,99 лв.
 5. КАЛОРИФЕР НА ГАЗ 15КW RD-GH15/1
  КАЛОРИФЕР НА ГАЗ 15КW RD-GH15/1
  188,99 лв.
 6. КАЛОРИФЕР НА ГАЗ 40КW RD-GH40/1
  КАЛОРИФЕР НА ГАЗ 40КW RD-GH40/1
  299,99 лв.
Филтри

1-32 от 101 продукти

Страница

Не малка част от хората в обществото са едни сериозно запалени къмпингари, които предпочитат да прекарат всеки свободен ден сред природата, заобиколени от приятна компания.

Поради тази и още ред причини ние от TeMax ви предлагаме изключително богат асортимент от всякакви видове предложения, спадащи към графата „оборудване за къмпинг”. Тук ще откриете всичко от А до Я, което е необходимо на човек, за да нощува под звездите, далеч от дома си.

Разнообразие от предложения за оборудване за къмпинг, които ще откриете при нас

Нима не се нуждаете от качествена палатка, която да използвате стотици пъти, без нужда от подмяна?

Искате ли да спите удобно и комфортно, дори и да не говорим за собственото ви легло? А какво ще кажете за това напитките ви да са охладени по всяко едно време, дори и навън да е малко над 40 градуса? Ние ви предлагаме решения, отговарящи на най-разнообразните търсения.

Разполагаме с наистина богата палитра от оборудване за къмпинг, което би могло да бъде от полза на един къмпингар - като започнем от палатки, хамаци, газови котлони и одеала и стигнем до надуваеми матраци и сгъваеми столове. Когато навън стане прекалено тъмно и мракът ви попречи да стигнете от точка А до точка Б, то навярно в такъв момент ще се сетите за нещо изключително полезно. И вие ли си мислите за надежден фенер с дълъг експлоатационен период. Всеки наш артикул е внимателно и прецизно селектиран, така че да задоволи вкусовете и предпочитанията дори на най-взискателните и капризни клиенти.

Изключително разнообразни са причините, поради които да изберете нас, а не който и да е било друг обект за покупката на къмпинг вещи. На първо място е разнообразието, което ви позволява да се информирате толкова, колкото самите вие пожелаете. Можете да разглеждате часове наред, без да бъдете обезпокоявани.

Ако ли пък се нуждаете от съдействие или консултация, то не се безпокойте да се свържете със служител от онлайн магазина, който с радост ще отговори на запитванията ви, свързани с продуктите от категория „Къмпинг”.

Предлагаме ви най-доброто, защото вие го заслужавате!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какво включва оборудването за къмпинг?

Подготовката за къмпинг включва приготвяне на всички нужни вещи и пособия, които ще улеснят живота ви през тези няколко дни извън комфорта на дома. Етапа на планиране и събиране на багажа е много важен, защото ако забравите нещо няма как да се сдобиете с него.
Любителите на къмпингуването, които са част от екипа на Temax.bg споделиха ценен начин за подготвяне на багажа за къмпингуване. За целта принадлежностите, които трябва да вземете са разделени на две категории – оборудване за къмпинг и лични вещи.
Категорията оборудване за къмпинг включва:
- Палатки,
- Хамаци;
- Газови котлони и лампи;
- Спални чували;
- Сгъваеми столове и маси;
- Надуваеми матраци;
- Хладилни чанти;
- Аксесоари за къмпинг.

 

 

Как да изберем къмпинг оборудване според сезона?

Метеорологичните условия имат голяма роля при избора на палатка и други къмпинг принадлежности. Ако предпочитате да къмпингуване през лятото ви препоръчваме да изберете палатка от лек плат, която спира навлизането на UV лъчите. Също така надуваемите принадлежности и сгъваемите мебели са много подходящи, защото са леки и лесни за пренасяне.
Ако сте любители на екстремното къмпингуване и предпочитате да опънете палатка в планината, трябва да изберете модел направен от устойчиви материали, които не се поддават на вятър си селен дъжд.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от