Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Аксесоари за радиатори

Филтри

1-32 от 198 продукти

Филтри

1-32 от 198 продукти

Все още голяма част от населението на страната предпочита да се отоплява чрез радиатори. Това е един много надежден начин за затопляне на малки и средни помещения. Топлината, която радиатора излъчва се генерира благодарение на горещата вода, която преминава през него.

Старите чугунени радиатори са заместени с алуминиеви, които също са много ефективни в отоплението, но са една идея по-сложни за монтаж.

За инсталирането на един радиатор са нужни няколко незаменими аксесоара, които ще намерите в категорията Аксесоари за радиатор в Temax.bg.

Преди да пристъпите към монтажа на алуминиевото тяло е важно да се запознаете с елементите, без които поставянето на радиатора не може да бъде осъществено.

Видове аксесоари за радиатори

В тази категория сме поместили изключително много видове аксесоари за радиатори. Някои от тях имат по-важна роля от други, за това ние ще ви запознаем само с част от най-често използваните аксесоари.

  • Адаптори

Тези аксесоари се използват за свързване на тръбите за отопление с различен диаметър към някои други компоненти на отоплителната система. Адапторите са разглобяеми и се състоят от няколко части: тяло, щурец за тръба с двойно гумено уплътнение, гайка и пръстен. Тези аксесоари са изработени от висококачествен месинг с никелово покритие.

  • Връзки

Този радиаторен аксесоар също е изработен от висококачествен месинг с никелово покритие. По-запознатите от вас сигурно знаят, че връзките са два вида: права мъжка и права женска. Тези елементи са устойчиви на корозия и гарантират дълъг период на използване.

  • Коляно

Коляното е познато още като ъглова връзка и е изработено от никел и алуминий. Този елемент е много устойчив във времето и веднъж поставен гарантира дълга експлоатация.

  • Конзола

Конзолите са включени в комплект заедно с дюбелите и винтовете за монтаж. Те също имат ключова роля в монтирането на алуминиеви радиатори.

Има още много важни елементи, които имат ключово предназначение в инсталацията на радиатори. Всички тях може да разгледате в нашия онлайн магазин. Всеки артикул е придружен от описание, което ще ви даде информация за размерите и материала, от който е направен.

Temax.bg – партньор във всяка ремонтна дейност

Дългогодишният ни опит в ремонтните дейности ни е дал много ценни знания, които искаме да придадем на вас – нашите клиенти. Едно от най-важните неща, когато освежавате дома си или инсталирате отоплителна система е качеството на материалите и елементите, които използвате.

В нашия онлайн магазин сме подбрали аксесоари за радиатори изработени от висококачествен месинг. Няма да сгрешите, ако направите поръчка на нужните за вас елементи от нас, защото ви гарантираме за техния дълъг период на експлоатация.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от