Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Болтове

Филтри

1-32 от 45 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 45 продукти

Страница

Болтовете са основния метод за захващане на две повърхности или конструкции една към друга, по механичен начин. Разнообразието от болтове на пазара позволяват за сглобяването на огромен набор от структури, в това число метални конструкции за сгради и халета.

Ако търсите да откриете идеалната комбинация от изобилно разнообразие, здравина и достъпна цена, то TeMax.bg и перфектното място за вас.

Тук намерите не само коларски болтове, но и болтове чак до 24мм, заедно с всички нужни за тях части и принадлежности.

Какви стандарти болтове предлагаме

Изложените тук крепежни елементи са с изцяло милиметров стандарт, който е универсалният стандарт за по-голямата част от света. Те са направени от здрава, сравнително еластична стомана и са защитени от специална боя, която предпазва метала от корозия.

Нашата селекция може да бъде обобщена така:

  • Коларски;
  • Машинни;
  • Свързващи - мебеларски;
  • С хексаграмна глава;
  • С шестоъгълна глава.

Освен това болтовете могат да се разделят на различни размери, дължини и видове резби. Резбите са два вида – лява и дясна, а дължините варират от 5 до 30мм.

Най-често срещаните и ползвани болтове са тези с обикновена шестоъгълна глава с дясна резба, като размерите вече варират според проекта и приложението.

Как да изберете правилните болтове за вашия проект

Да изберете правилният болт за своя проект изисква изясняване на параметрите на самия проект. Дали самият болт трябва да бъде дълъг, какъв е допустимият размер и какъв размер може да пасне в самата конструкция.

След това е добре да си изясните това колко бройки ви трябват, и заедно с тях трябва да закупите съответните шайби и гайки.

Важно е и да се установи размерът на отворите, в които ще се вкарват болтовете – ако диаметърът на отворът е 8мм а вие разполагате с 10мм болт, то или е нужен друг крепеж, или разширяване на отвора.

Най-добре се вкарват болтове в леко уголемена дупка, ако е възможно, тъй като така се избягва закачане на резбата по ръбовете на отвора.

Това намалява съпротивлението, като пак оставя достатъчно сила на отвора за правилно и стабилно захващане с болт, шайба и гайка.

На какво разчита TeMax.bg, когато избира своите артикули

Това, на което TeMax.bg разчита е близката връзка на компанията ни с широката ни мрежа от доставчици и производители. Ние избираме да работим единствено с доказани експерти и специалисти, които могат да ни доставят единствено най-качествените артикули.

Така знаем, че онова, което купувате ще бъде не само трайно, но и ще задоволи вашия апетит за качество на добра цена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от