Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Маркучи

Филтри

1-32 от 39 продукти

Страница
 1. KARCHER МАРКУЧ 1/2 20M К-КТ
  KARCHER МАРКУЧ 1/2 20M К-КТ
  103,99 лв.
 2. KARCHER МАРКУЧ PERFORMANCE PLUS 1/2 20М
  KARCHER МАРКУЧ PERFORMANCE PLUS 1/2 20М
  69,99 лв.
 3. KARCHER МАРКУЧ PERFORMANCE PLUS 1/2 30M
  KARCHER МАРКУЧ PERFORMANCE PLUS 1/2 30M
  105,99 лв.
 4. KARCHER МАРКУЧ PRIMOFLEX 3/4 25М
  KARCHER МАРКУЧ PRIMOFLEX 3/4 25М
  115,99 лв.
Филтри

1-32 от 39 продукти

Страница

В тази продуктова категория ще откриете истинско разнообразие от всякакви видове маркучи и макари, различаващи се по дължина, предназначение и диаметър.

Тук при нас имате реалната възможност да попаднете на продукти, които не просто ще улеснят до голяма степен дейността ви, свързана с градината, но също така ще превърнат всеки един от процесите в много по-лесно осъществими.

Продуктите, селектирани прецизно за хората, за които градинарството е хоби или основно занимание, са изработени от материали, устойчиви на атмосферните влияния и времето. В категорията спадат: спираловидни маркучи, разтегателни маркучи, комплекти с макари и други класически варианти, добре познати на един градинар.

Видове маркучи за поливане и макари – основни характеристики и качества

Всяка къща, която разполага с двор, се нуждае от градински маркуч. Това се явява като основен атрибут за зелената й площ. Със сигурност не ще откриете алтернатива на градинския маркуч, тъй като той няма аналог. Едва ли друг аксесоар би ви свършил същата полезна работа, а именно поливане. Затова е редно към избора му да подходите с нужното внимание и прецизност.

При поливането на градината масово се използват познатите на всички PVC маркучи. Тук ние сме се постарали да селектираме и много други видове. Основната им цел е да ви съдействат безотказно за плавното поливане на зелените площи.

Сред множеството предложения ще откриете и такива, които са изградени от повече слоеве. Те със сигурност са далеч по-устойчиви на атмосферни влияния и налягания. Предпочитани са от хора, които разполагат с голям размер тревни площи. Експлоатационния им период се различава от останалите видове. Няма да съжалявате за нито един лев, инвестиран в тяхната покупка.

Маркучите и макарите се различават още по устойчивост на високо налягане и диаметър. Важно е най-много да внимавате при избора на диаметър. Придържайте се към правилото, че колкото по-дълга е една напоителна система, то толкова по-голям трябва да бъде диаметърът на самия маркуч.

Ако се нуждаете от допълнителни аксесоари, с помощта на които да пригодите маркуча към поливния инструмент, то можете да ги откриете в нашия онлайн магазин. TeMax осигурява всичко, от което се нуждаете, и то на цени, достъпни за масовия потребител.

Посетете ни и се оборудвайте с всичко необходимо за вашата градина. Обещаваме, че изборът ви ще бъде възможно най-правилният. В случай, че изпитвате потребност от съвет или консултация, то винаги можете да се допитате до обслужващия персонал, който с радост ще съдейства.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

От какъв материал са направени качествените маркучи?

Най-разпространените материали за изработката на маркучи са гума, полиетилен, винил и PVC. Всеки от посочените видове маркучи притежава различни предимства и недостатъци. Това ги прави подходящи за използване при наличието на различни фактори.
Гумените маркучи са много гъвкави и устойчиви. Виниловите маркучи са по-евтина алтернатива на гумените, но са по-склонни към прегъване и деформации. Маркучите изработени от PVC са най-подходящи и имат най-много приложения. Те са много гъвкави, издръжливи на атмосферни условия и механическо износване. Те се предлагат на достъпна цена в сравнение с другите видове.

 

 

От какво зависи дългия експлоатационен живот на маркучите?

За да използвате максимално маркучите и да сте доволни от своята инвестиция в качествено средство за напояване, трябва да помагате определени грижи за тях. Как съхранявате напоителните системи е ключово за по-дългото им използване.
През летните месеци е препоръчително да прибирате маркучите на сенчесто и прохладно място, когато не ги използвате. При много ниски температури е възможно някои от маркучите да се спукат, за това ги съхранявайте на места, на които няма как да замръзнат.
Най-правилният начин за съхранение на маркучите е навити на руло. Важно е да внимавате да не ги притискате и да не поставяте тежки предмети върху тях.

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от