Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Маркучи

Филтри

1-32 от 50 продукти

Страница
 1. KARCHER МАРКУЧ 1/2 20M К-КТ
  KARCHER МАРКУЧ 1/2 20M К-КТ
  103,99 лв.
 2. KARCHER МАРКУЧ PERFORMANCE PLUS 1/2 20М
  KARCHER МАРКУЧ PERFORMANCE PLUS 1/2 20М
  69,99 лв.
 3. KARCHER МАРКУЧ PERFORMANCE PLUS 1/2 30M
  KARCHER МАРКУЧ PERFORMANCE PLUS 1/2 30M
  105,99 лв.
 4. KARCHER МАРКУЧ PRIMOFLEX 3/4 25М
  KARCHER МАРКУЧ PRIMOFLEX 3/4 25М
  115,99 лв.
Филтри

1-32 от 50 продукти

Страница

От какъв материал са направени качествените маркучи?

Най-разпространените материали за изработката на маркучи са гума, полиетилен, винил и PVC. Всеки от посочените видове маркучи притежава различни предимства и недостатъци. Това ги прави подходящи за използване при наличието на различни фактори.
Гумените маркучи са много гъвкави и устойчиви. Виниловите маркучи са по-евтина алтернатива на гумените, но са по-склонни към прегъване и деформации. Маркучите изработени от PVC са най-подходящи и имат най-много приложения. Те са много гъвкави, издръжливи на атмосферни условия и механическо износване. Те се предлагат на достъпна цена в сравнение с другите видове.

 

 

От какво зависи дългия експлоатационен живот на маркучите?

За да използвате максимално маркучите и да сте доволни от своята инвестиция в качествено средство за напояване, трябва да помагате определени грижи за тях. Как съхранявате напоителните системи е ключово за по-дългото им използване.
През летните месеци е препоръчително да прибирате маркучите на сенчесто и прохладно място, когато не ги използвате. При много ниски температури е възможно някои от маркучите да се спукат, за това ги съхранявайте на места, на които няма как да замръзнат.
Най-правилният начин за съхранение на маркучите е навити на руло. Важно е да внимавате да не ги притискате и да не поставяте тежки предмети върху тях.

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от