Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Маркучи

Филтри

1-32 от 59 продукти

Страница
 1. KARCHER МАРКУЧ 1/2 15M С ОПОРА МАРКУЧ
  KARCHER МАРКУЧ 1/2 15M С ОПОРА МАРКУЧ
  94,99 лв.
 2. KARCHER МАРКУЧ 1/2 20M К-КТ
  KARCHER МАРКУЧ 1/2 20M К-КТ
  103,99 лв.
 3. KARCHER МАРКУЧ PERFORMANCE PLUS 1/2 20М
  KARCHER МАРКУЧ PERFORMANCE PLUS 1/2 20М
  69,99 лв.
 4. KARCHER МАРКУЧ PERFORMANCE PLUS 1/2 30M
  KARCHER МАРКУЧ PERFORMANCE PLUS 1/2 30M
  105,99 лв.
 5. KARCHER МАРКУЧ PERFORMANCE PREM. 1/2 20М
  KARCHER МАРКУЧ PERFORMANCE PREM. 1/2 20М
  103,99 лв.
 6. KARCHER МАРКУЧ PRIMOFLEX 1/2 20М
  KARCHER МАРКУЧ PRIMOFLEX 1/2 20М
  48,49 лв.
 7. KARCHER МАРКУЧ PRIMOFLEX 3/4 25М
  KARCHER МАРКУЧ PRIMOFLEX 3/4 25М
  115,99 лв.
Филтри

1-32 от 59 продукти

Страница

В тази продуктова категория ще откриете истинско разнообразие от всякакви видове маркучи и макари, различаващи се по дължина, предназначение и диаметър.

Тук при нас имате реалната възможност да попаднете на продукти, които не просто ще улеснят до голяма степен дейността ви, свързана с градината, но също така ще превърнат всеки един от процесите в много по-лесно осъществими.

Продуктите, селектирани прецизно за хората, за които градинарството е хоби или основно занимание, са изработени от материали, устойчиви на атмосферните влияния и времето. В категорията спадат: спираловидни маркучи, разтегателни маркучи, комплекти с макари и други класически варианти, добре познати на един градинар.

Видове маркучи за поливане и макари – основни характеристики и качества

Всяка къща, която разполага с двор, се нуждае от градински маркуч. Това се явява като основен атрибут за зелената й площ. Със сигурност не ще откриете алтернатива на градинския маркуч, тъй като той няма аналог. Едва ли друг аксесоар би ви свършил същата полезна работа, а именно поливане. Затова е редно към избора му да подходите с нужното внимание и прецизност.

При поливането на градината масово се използват познатите на всички PVC маркучи. Тук ние сме се постарали да селектираме и много други видове. Основната им цел е да ви съдействат безотказно за плавното поливане на зелените площи.

Сред множеството предложения ще откриете и такива, които са изградени от повече слоеве. Те със сигурност са далеч по-устойчиви на атмосферни влияния и налягания. Предпочитани са от хора, които разполагат с голям размер тревни площи. Експлоатационния им период се различава от останалите видове. Няма да съжалявате за нито един лев, инвестиран в тяхната покупка.

Маркучите и макарите се различават още по устойчивост на високо налягане и диаметър. Важно е най-много да внимавате при избора на диаметър. Придържайте се към правилото, че колкото по-дълга е една напоителна система, то толкова по-голям трябва да бъде диаметърът на самия маркуч.

Ако се нуждаете от допълнителни аксесоари, с помощта на които да пригодите маркуча към поливния инструмент, то можете да ги откриете в нашия онлайн магазин. TeMax осигурява всичко, от което се нуждаете, и то на цени, достъпни за масовия потребител.

Посетете ни и се оборудвайте с всичко необходимо за вашата градина. Обещаваме, че изборът ви ще бъде възможно най-правилният. В случай, че изпитвате потребност от съвет или консултация, то винаги можете да се допитате до обслужващия персонал, който с радост ще съдейства.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от