Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Разклонители, удължители и адаптери

Филтри

1-32 от 110 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 110 продукти

Страница

Тук в тази категория ще попаднете на различни модели разклонители, които се отличават един от друг спрямо модел и брой гнезда. Нашите предложения се отличават от много други на пазара с ниска цена и ненадминато високо качество. Гарантираме, че направената от вас инвестиция ще ви се отблагодари многократно в бъдеще.

Какво трябва да знаем при покупката на разклонители?

Първото и най-важно нещо, което трябва да знаем е, че всеки един разклонител, чиято дължина на кабела е повече от 5 метра, служи и като удължител. Това е информация, която една малка част от клиентите знаят. Винаги проучвайте внимателно, преди да закупувате какъвто и да било артикул. Моделите, които биват изработени от бакелит, са далеч по-устойчиви от PVC разклонителите. Те издържат на по-големи температурни натоварвания.

Ние ви предлагаме модели, разполагащи с предпазители, служещи за защита от къси съединения и светещ ключ. Някой от предложенията ни са изработени със защита от деца. Знаем, че малчуганите проявяват непрестанно любопитство и благодарение на този клас разклонители, то вие умело успявате да ги предпазите от злополуки.

Защо да пазаруваме от TeMax?

Редица са причините, поради които хората решават да пазаруват от нашия онлайн магазин, а не от който и да било друг обект. С годините сме успели да се докажем не веднъж и това ни позволява да се наредим сред челните позиции в този бранш. Всяка една партида, постъпваща в онлайн магазина ни, бива стриктно тествана и проверявана от специализирани лица, преди да достигне до потребителите.

Ние ви предлагаме качество, което е в перфектно съотношение с цената. Това е вторият значим фактор, който няма как да остане незабелязан. С малко пари успявате не просто да задоволите търсенето си, но да закупите продукт, осигуряващ пълноценна защита на цялото ви семейство.

В случай, че не сте наясно с това от какъв разклонител се нуждаете, то не се колебайте да се свържете със служител от онлайн магазина ни. На разположение сме да ви съветваме и консултираме, така че изборът ви да бъде правилен. Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме тук и сега.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от