Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Във всички наши магазини -17% отстъпка на осветление само на 25 и 26 Март

Облицовка

Филтри

1-32 от 37 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 37 продукти

Страница

Облицовките са изключително важна част от обзавеждането на едно жилище, защото те, най-просто казано, имат многостранно предназначение. Освен чисто естетически, те са важни и заради това, че играят ролята на защитно покритие с изолационен характер.

Защо да поставим облицовка

Различните подови настилки имат различно предназначение и предимства. Поставянето на облицовка на стените и тавана не се радва на широка популярност в България, но за сметка на това, по света този начин на работа се е наложил през годините, и то доста сериозно. Ето няколко фактора, които са оказали влияние върху популяризирането на този метод и които могат да окажат много голямо влияние и върху вашия избор.

Естетика

В по-голямата си част, този тип покрития са създадени така, че да могат да се използват с декоративна цел. Те могат да изглеждат по изключително различен начин и да допълнят успешно дизайна на всеки един дом, независимо от основната насока в обзавеждането;

Защита

Те имат защитна цел да осигурят защита на стената, което е особено важно ако говорим за кухни и мокри помещения. Те, на практика, могат напълно да покрият дадената повърхност, осигурявайки надеждна защита и предпазване от влага и съответно - от плесен;

Спестяват време

Облицовките не само могат да се използват за стени на всякакъв тип помещения, което ги прави изключително добър избор, но освен това, те могат да спестят наистина много време и средства, тъй като поставянето им се прави много по-бързо, в сравнение с боядисването или поставянето на тапети;

Какви са недостатъците

За да ви запознаем по-отблизо с този продукт, ние от "TeMax.bg" трябва да отчетем и минусите на този тип покрития. Те действително изглеждат чудесно и притежават най-високи изолационни свойства, което ги прави особено желани за поставяне мокрите помещения, както и в кухнята.

Въпреки това, те далеч не са най-евтиното и икономично решение, което е може би единственият недостатък на този избор. Макар че от една до друга облицовка има сериозна разлика, все пак по-високата стойност може да обобщи голяма част от наличните възможности.

Като изключим финансовата страна, това е много по-добра алтернатива на тапетите, плочките и всички други, с които традиционно покриваме стенните и таванни повърхности. Могат да бъдат изключително разнообразни по цвят, декорация и цялостен замисъл.

В един случай имитират дървена повърхност, в друг случай са създадени така, че да наподобяват на каменно покритие, но винаги са добър вариант. Много популярни са на запад, където употребата им доказано увеличава стойността на недвижимата собственост, тъй като се постигат много по-естетични резултати.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от