Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 300 лв до 8 дни. Виж повече

Шпакли

Филтри

1-32 от 39 продукти

Страница
 1. ШПАКЛА НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА 60ММ FESTA
  ШПАКЛА НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА 60ММ FESTA
  4,19 лв.
Филтри

1-32 от 39 продукти

Страница

Въпреки малкия размер на една шпакла, функционалността ѝ е неоспорима. Тя се ползва там, където се изисква финес, повече контрол и по-голяма адаптивност към обстоятелствата – затова е и толкова обичана от професионалисти и лаици в цяла България.

За ваше удобство, от TeMax.bg, организирахме всички съществуващи шпакли на едно място – за да намерите правилния за вас строителен инструмент бързо и лесно.

Какви шпакли ще откриете при нас

При нас ще откриете разнообразие, качество и добри цени – без значение колко и какви шпакловъчни инструменти търсите. Те могат да се разделят на 3 основни категории:

 • За лепила и строителни смеси;
 • Гумирани, за тапети;
 • За силикон и кит.

Като основната разлика между тях се изразява в тяхното предназначение и олекотеното действие при специализирана за тях работа. Обичайните шпакли предназначени за шпакловане, лепила и строителни смеси, са направени от неръждаема стомана.

Те могат да варират във своята форма, широчина на острие и материал на дръжката. Обичайно тези инструменти са твърди и не се огъват лесно, което ги прави идеалния избор за довършителна шпакловъчна дейност.

Вторите видове са гумираните и тези за тапети. Те са направени да помогнат със свалянето и слагането на тапети.

Гумираната им основа гарантира добро сцепление за оптимално изтласкване на лепилото зад тапети, без да предизвиква скъсване или набръчкване. Другата им употреба е при разливните замазки – по-лесно изтласкват течности от други видове.

Шпаклите за силикон и смесване и разнасяне на кит са най-меките и пластични от всички видове. Тези за силикон имат няколко зададени ъгъла на няколко от страните им – направени са от незалепваща гума, която позволява за равномерното изтласкване и събиране на силикон.

Шпаклите за кит са равни, пластични, направени от тънка неръждавейка, която не реагира с двукомпонентните смеси.

Ползите на добре избраните шпакли

Когато работите с добре избрана шпакла, вие разбирате истината зад създаването на толкова различни видове инструменти – някои са просто по-удобни от други. Ползите от добре избраните шпакли са:

 • По-лека и приятна работа;
 • Повече контрол над действията;
 • По-консистентни резултати всеки път;
 • По-малко преправки и корекции от грешки.

Грешките са често срещани при всяка дейност, но когато притежавате инструмент, който ви ги спестява или ви помага да правите по-малко от тях, тогава разполагате с един наистина незаменим спътник.

Какви са предимствата да пазарувате от TeMax.bg

Предимствата на пазаруването при нас са, че можете да го направите от всякъде в България, да получите закупеното до няколко дни, и да сте сигурни в своя избор, без да съжалявате. При нас можете и да се насладите на страхотно клиентско обслужване – като продължение на нашата вградена лоялност към всеки наш посетител.

Прочети повече
© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от