Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Бъркалки

Филтри

1-10 от 10 продукти

  1. БЪРКАЛКА SDS-PLUS Ф80Х500ММ FESTA
    БЪРКАЛКА SDS-PLUS Ф80Х500ММ FESTA
    7,99 лв.
Филтри

1-10 от 10 продукти

Правилното смесване на бои, строителни разтвори или лепила може да е разликата между успешно завършен ремонт, или потенциална необходимост от преправяне. Затова всеки майстор, професионален или домашен, избира да работи с бъркалки за смеси – за да улесни своята дейност и да направи ремонта една идея по-лек и лесен.

Какви са разликите при бъркалките

Бъркалките се различават по тяхната дължина, видът на спираловдните свредели и машината, за която са подходящи. Масово ползваните продукти са за ползване с обикновена бор машина с тристранна челюст – те са и най-достъпните като цена.

При тях единственото ограничение е в скоростта и първоначалната консистенция на материала, с която могат да работят. Ако започнете да смествате прекалено суха смес, има вероятност челюстта на машината да изпусне и да заобли шестостенната шпилка на бъркалката.

Затова професионалистите избират бъркалка със специална пъпка на края, която е направена да пасне в челюстите на перфоратор или професионална машина за разбъркване на смеси. Те са способни да издържат на повече съпротивление и да вложат по-голяма сила при разбъркване.

Освен тази основа разлика, бъркалките могат да се ползват за:

  • Разбъркване и смесване на боя;
  • Разбъркване на лепила и терекол;
  • Аерация на саморазливни замазки;
  • За цимент и бетон.

Можете да познаете бъркалките за боя по формата на самата спирала – тя трябва да бъде по-остра с по-остър ъгъл, за да се гарантира флуидното премесване на различните пигменти.

Бъркалките за бетон и цимент имат по-прав ъгъл на техните спирали, тъй като това увеличава обема на загребване на самата бъркалка. Тези видове са най-често срещани и могат реално да се ползват при всякакви обстоятелства.

Защо да изберете бъркалки вместо смесване на ръка

Причината да изберете работата с бъркалки вместо на ръка е съвсем простра – ефикаснот и практичност. Вместо да се изморявате и цапате със сместа, която разбърквате, можете да свършите нужната задача доста по-бързо и чисто.

В зависимост от съда, в който се прави разбъркването, може дори да бъде невъзможно за вас да достигнете на дъното. Така оставяте сухи частици, които ще нарушат консистенцията на материала, а това ще се отрази на слепването и правилното засъхване.

Избирайки бъркалка за смеси, вие избирате значително по-добър начин на работа, без значение дали сте професионалист или лаик.

Големия спестявания само с TeMax.bg

Ние ви помагаме да спестите не само пари, но и ненужно големи усилия във всяка ваша дейност. Избирайки нас и нашите строителни инструменти, вие избирате по-лесния и практичен път – вече няма нужда да гадаете дали сте взели правилното нещо – щом е от TeMax.bg значи е надеждно, качествено и практично.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от