Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Сензори

Филтри

1-20 от 20 продукти

Филтри

1-20 от 20 продукти

Сензорите за движение са удобен начин за контрол и предупреждения за активност чрез осветителни тела, звук или съобщение към мобилен телефон.

Според техният вид, различните сензори за движение могат да бъдат монтирани по различен начин, а с добавени аксесоари, могат да се адаптира към вече налични светлини.

Повечето сензори работят чрез излъчване на високочистотни вълни в определена дъга, като прекъсване на тази дъга, в който и да е сектор, предизвиква програмирана реакция.

Много често става дума за удобство, както е при лампите със сензор за движение, тъй като премахват нуждата от инсталация на ключове за светлина.

Какви видове сензори за движение предлагаме

Има най-различни видове сензори за движение и светлина, както самостоятелни, така и модели за монтаж към осветителни тела, прожектори и прочее.

Генерално изложените тук сензори могат да се разделят на 3 различни вида:

  • Самостоятелни;
  • Комбинирани с осветително тяло;
  • За монтаж към осветително тяло.

От там самите вариации са обвързани с далечината на сензорната зона, както и обсега ѝ. Има сензори способни да „наблюдават” в радиус от 360 градуса, както и такива ограничени до 180 градуса.

След това детекторите могат да се разделят на детектори за движение и детектори за светлина, като светлинните модели се прилагат директно към осветителни системи.

Защо да изберете нашите продукти

Нашата селекция е разнообразна, за да можете да откриете всичко, от което се нуждаете да направите ефикасната осветителна система.

Разполагаме с модели с нископрофилен дизайн, които се монтират в лунички или модели, които се адаптира за работа със силноинтензивни прожектори.

Датчиците също така могат да се ползват за вътрешно подсигуряване на помещения, или спокойно да се оставят навън без риск от погрешно отчитане.

Тяхната чувствителност е добре калибрирана, за да няма погрешно отчитане на движение, като най-малките обекти, които биха задействали външните сензори за движение, са котки и кучета.

Те мигновено задават сигнална команда към привързания към тях модул, който превежда тези данни към какъвто и да е краен консуматор.

В зависимост от размера и обсега на един сензор за движение, е необходимо да доставите до 12V електроенергия, като някои модели имат авариен режим на работа до 12 часа.

Кое отличава продуктите намиращи се на TeMax.bg

Това, което наистина отличава продуктите намиращи се на TeMax.bg, са високото качество, ниските цени и огромната наличност.

Тук наистина има за всекиго по нещо, без това да е преувеличение. Няма значение с какъв бюджет сте или какъв проект започвате – ние сме сигурни, че нашата селекция ще задоволи вашите нужди.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от