Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 300 лв до 8 дни. Виж повече

Авто козметика

Филтри

1-9 от 9 продукти

Филтри

1-9 от 9 продукти

Хората не сме единствените, които се нуждаят от разкрасителни процедури от време на време. Скъпите и ценени автомобили също могат да се ползват от т.нар „авто козметика”, която екипът на TeMax.bg специално постави в отделна категория.

Каква авто козметика ще намерите тук

Всеки автомобил, рано или късни, се нуждае от поне едно измиване. Но редовното излагане на прах, пръски от ловки и камъчета отскачащи от пътя, може сериозно да навредят на визията на един автомобил.

Ако цените това как вашата кола изглежда и искате да я поддържате подобаващо, едно от най-добрите неща, които можете да направите е да използвате авто козметични продукти. Това е специален клас от продукти, които можем да обобщим така:

  • Грес за смазване на подвижни части;
  • Покрития против ръжда;
  • Смазочни смеси за универсално ползване;
  • Препарати против изпотяване на стъкла;
  • Аксесоари за полиране и пастиране на боя и фарове.

В зависимост от състоянието и хроничните проблеми, от които вашият автомобил може да страда, може да се наложи закупуването на един или повече продукти. За щастие, всеки избор, който можете да направите ще бъде само в полза при поддръжка на едно прилежно изглеждащо МПС.

Защо да ползвате авто козметични продукти

Авто козметика се ползва не само от професионалисти, но и от всеки с интерес към това да запази в приветлив и спретнат вид своя автомобил. Всяка кола има належащи проблеми, които я следвате навсякъде.

Някои автомобили са под засегнати от тях от други, особено ако са от по-далечна година. За да се запазят те чисти и приятни за очите, много потребители използват продукти, с които да ги защитят от последиците на дългогодишно ползване.

Едни такива продукти са ръждопреобразувателите, които с лекота премахват ръждата от метални повърхности. Задължително е след прилагане на подобен продукт, засегнатото място да бъде боядисано или защитено по някакъв друг начин от повторната поява на ръжда.

След това има и продукти като препаратите против запотяване на стъкла. Те са особено полезни при автомобили с неефикасно парно или неработещ климатик.

Те не само предотвратяват появата конденз по стъклата, но и помагат за по-бързото им размразяване през зимата.

Каква е гаранцията, която TeMax.bg ще ви даде

Това, което екипът на ТеМакс може да ви гарантира при всяка покупка е коректност, обезателно внимание към детайлите и ниски цени с гарантирано качество. Едва ли ще намерите друго място в интернет, което предлага толкова различни видове продукти, особено имайки предвид текущата ни селекция от авто козметика.

Прочети повече
© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от