Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Авто козметика

Филтри

1-13 от 13 продукти

 1. ОБЕЗМАСЛИТЕЛ WURTH ЧИСТ.СПИРАЧКИ 500МЛ
  ОБЕЗМАСЛИТЕЛ WURTH ЧИСТ.СПИРАЧКИ 500МЛ
  9,99 лв.
 2. СПРЕЙ КОНТАКТЕН WURTH 300МЛ
  СПРЕЙ КОНТАКТЕН WURTH 300МЛ
  13,59 лв.
Филтри

1-13 от 13 продукти

Хората не сме единствените, които се нуждаят от разкрасителни процедури от време на време. Скъпите и ценени автомобили също могат да се ползват от т.нар „авто козметика”, която екипът на TeMax.bg специално постави в отделна категория.

Каква авто козметика ще намерите тук

Всеки автомобил, рано или късни, се нуждае от поне едно измиване. Но редовното излагане на прах, пръски от ловки и камъчета отскачащи от пътя, може сериозно да навредят на визията на един автомобил.

Ако цените това как вашата кола изглежда и искате да я поддържате подобаващо, едно от най-добрите неща, които можете да направите е да използвате авто козметични продукти. Това е специален клас от продукти, които можем да обобщим така:

 • Грес за смазване на подвижни части;
 • Покрития против ръжда;
 • Смазочни смеси за универсално ползване;
 • Препарати против изпотяване на стъкла;
 • Аксесоари за полиране и пастиране на боя и фарове.

В зависимост от състоянието и хроничните проблеми, от които вашият автомобил може да страда, може да се наложи закупуването на един или повече продукти. За щастие, всеки избор, който можете да направите ще бъде само в полза при поддръжка на едно прилежно изглеждащо МПС.

Защо да ползвате авто козметични продукти

Авто козметика се ползва не само от професионалисти, но и от всеки с интерес към това да запази в приветлив и спретнат вид своя автомобил. Всяка кола има належащи проблеми, които я следвате навсякъде.

Някои автомобили са под засегнати от тях от други, особено ако са от по-далечна година. За да се запазят те чисти и приятни за очите, много потребители използват продукти, с които да ги защитят от последиците на дългогодишно ползване.

Едни такива продукти са ръждопреобразувателите, които с лекота премахват ръждата от метални повърхности. Задължително е след прилагане на подобен продукт, засегнатото място да бъде боядисано или защитено по някакъв друг начин от повторната поява на ръжда.

След това има и продукти като препаратите против запотяване на стъкла. Те са особено полезни при автомобили с неефикасно парно или неработещ климатик.

Те не само предотвратяват появата конденз по стъклата, но и помагат за по-бързото им размразяване през зимата.

Каква е гаранцията, която TeMax.bg ще ви даде

Това, което екипът на ТеМакс може да ви гарантира при всяка покупка на авто аксесоари е коректност, обезателно внимание към детайлите и ниски цени с гарантирано качество. Едва ли ще намерите друго място в интернет, което предлага толкова различни видове продукти, особено имайки предвид текущата ни селекция от авто козметика.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от