Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

МЕГА НАМАЛЕНИЯ виж тук

Заваряване

Филтри

1-15 от 15 продукти

 1. АПАРАТ ЗАВАР.MIG/MAG/MMA 130A RD-IW27 -28%
  АПАРАТ ЗАВАР.MIG/MAG/MMA 130A RD-IW27
  Специална цена 319,99 лв. Редовна цена 449,99 лв.
 2. ЕЛЕКТРОЖЕН ИНВ. TAYFUN 120А IGBT-120J/1
  ЕЛЕКТРОЖЕН ИНВ. TAYFUN 120А IGBT-120J/1
  169,99 лв.
 3. ЕЛЕКТРОЖЕН ИНВ. TAYFUN 140A IGBT-160J IG
  ЕЛЕКТРОЖЕН ИНВ. TAYFUN 140A IGBT-160J IG
  199,99 лв.
 4. ЕЛЕКТРОЖЕН ИНВ. WELDSPARK 120А IGBT-120H
  ЕЛЕКТРОЖЕН ИНВ. WELDSPARK 120А IGBT-120H
  179,99 лв.
 5. ЕЛЕКТРОЖЕН ИНВЕНТОРЕН TAYFUN 160A IGBT-2
  ЕЛЕКТРОЖЕН ИНВЕНТОРЕН TAYFUN 160A IGBT-2
  199,99 лв.
 6. ЕЛЕКТРОЖЕН ИНВЕРТ.105А RD-IW30 -30%
  ЕЛЕКТРОЖЕН ИНВЕРТ.105А RD-IW30
  Специална цена 139,99 лв. Редовна цена 199,99 лв.
Филтри

1-15 от 15 продукти

Един от най-големите успехи на човешката инженерна мисъл, е способността за химичното и механично свързване на два метала един към друг. Тази иновация тотално промени света и позволява на човечеството да напусне границите на земята и да замечтае за звездите.

Но ако вашата работа е тук и е по-земна, то най-вероятно търсите качествен електрожен, който е способен да заварява не само черни, но и други метали. От TeMax.bg подготвихме подбор на висококачествени инструменти за заваряване на атрактивни цени, за да имате възможност да изградите бъдещето, което искате.

Повече за уредите за заваряване, които предлагаме

Има два основни вида заваряващи машини, едните работят на основата на електрически заряд и електрод, а другите работят с отделни комбинации от газове и медна тел. Тук, накратко, ще ви обясним кога - какъв инструмент се използва и как можете да ги различите най-бързо, за да сте сигурни, че сте закупили правилната машина за вашите нужди.

Уредите за заваряване с електрод, или „електрожени”, работят с високо електрическо напрежение, което се канализира към върха на електрод с капсолована атмосфера, заложена в шлака. Процесът на заваряване изисква изключително висока температура и електрическа арка, която не само разтопява електрода, но и металите до които се докосне.

Чрез наслагване, разтопяване и спояване, един оператор може качествено да съедини най-различни по дебелина и чистота на състав черни метали. Електродите са консуматив, който варират в своето приложение, най-вече на основата на напрежението и вида метал, за които са предназначени.

Вторият клас апарати са така наречените „телоподаващи”. Те работят както с електричен заряд, нужен за създаване на арка, така и със смес от газове и медна тел, която се подава чрез натискане на спусък.

Този вид машини изискват директна и непрестанна връзка към резервоар с газове, за да може да се осъществи химична реакция, която е катализатор за разтопяване на металите. Тези апарати могат да заваряват по-голямо разнообразие от метали, не само черни, а дори мед, цинк и алуминий.

Съвети за правилна употреба на заваръчните инструменти

За да се осъществи правилен контакт между електродите и повърхността на метала, е желателно масата на електрожена да бъде поставена близо до мястото на заварката. Въпреки, че загубата на заземяване е минимално, при работа с черни метали със силна корозия, е желателно масата да бъде по-близо до мястото на работа.

Защо да купите вашите електрожени от TeMax.bg

Тъй като тук можете да намерите най-различни апарати, от преносими електрожени, до телоподаващи а и дори комбинирани машини – и то можете да ги намерите на ниска цена. Един от огромните недостатъци на този вид апарати, е че качествените са скъпи, но благодарение на нас, вие можете да закупите своят мечтан заваръчен апарат още днес – и то на изключително ниска цена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от