Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Заваръчни апарати

Способността на човек да строи му дава силата и възможността да разширява своето царство. Нищо не е допринесло толкова до развитието на човешката цивилизация, колкото различните заваръчни апарати.

Екипът на TeMax.bg подготви за вас подбор от различни по възможност, мощност и адаптивност, апарати за заваряване, за да можете да осъществите вашите проекти с лекота и безпрецедентна прецизност.

Какво трябва да знаете за различните заваръчни апарати

На пазара има два основи вида апарати за заваряване, базирани на монофазното електричество – тези с телоподаващ механизъм, и тези работещи с електрод. Основната разлика между тях, е че телоподаващите могат да заваряват по-голям диапазон от метали, като единствено трябва да се промени състава на газовете, които се ползват при работа.

Електрожените с електрод са значително по-ограничени в подбора на материали, с които са способни да работят, но за сметка на това са доста по-преносими. Тази подвижност позволява на една цяла индустрия от специалисти да изгражди високи и сложни конструкции, без ограничението на телоподаващите апарати.

Апаратурата, която виждате тук е от ново поколение инструменти, които имат гъвкавост и адаптивност, която позволява на потребителя много повече контрол над процесите. Без значение дали ще изберете елетрожен или телоподаващо, и в двата случая вие имате достъп до една безпрецедентна прецизност на работа, която не е била налична преди това.

Съвети за лесни настройки при заваряване на неръждаеми стомани

Уредите за заваряване с електрод са значително по-лесни за настройване, тъй като там единственото, което ви интересува е напрежението на тока. Ако материала, който заварявате, е тънък и не искате електрическата арката да е силна, просто намалявате напрежението, а ако материала е дебел и електродите идват с много шлака, то увеличавате напрежението.

Важно е да разполагате с правилните за работата електрод, тъй като те могат да варират в техният състав, предназначение и материал на заваряване.

За MIG апаратите е важно да подберете правилната комбинация от газове, като съотношението между тях трябва да е 30% CO2 и останалото да е комбинация от газове съобразени с металите. При работа с цветни метали, силата на заваръчния ток е в диапазон от 30-410V, като точната специфика зависи от машината, сместа от газове, както и дебелината на материала.

Ниски цени, качество и бързи доставки – само на TeMax.bg

Закупуването на един подобен апарат не е нещо, което правим всеки ден. За това търсим възможно най-качественото, но ако може да е на ниска цена. Сега, благодарение на нашата селекция от заваръчни апарати, вие можете да подберете точно това, което ще ви служи най-добре, без да се съобразявате с цената, без значение дали е TiG, MIG или електрожен.

Прочети повече
Филтри

1-1 от 1 продукти

Филтри

1-1 от 1 продукти

© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от