Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Тресчотки и накрайници

Филтри

1-15 от 15 продукти

Филтри

1-15 от 15 продукти

Тресчотките и техните накрайници са една неотменна част от работата с механика, болтове, гайки и заяли резби. Един комплект тресчотки и накрайници ще ви спести многократно пъти работата и нужната сила за развиване на болтове и гайки, а да не говорим спестената умора на ръцете и раменете.

Затова от TeMax.bg днес направихме специална селекция от продукти, които винаги могат да намерят място във вашето гедоре.

Кои видове тресчотки и накрайници са незаменими

Както казват опитните майстори „незаменим е този инструмент, които е под ръка”. За да не изпадате в ситуацията, в която не разполагате с правилния размер накрайник или бит, за ваше удобство сме направи подбор на най-често срещаните и ползвани битове.

Можете да ги закупите отделно, ако искате да попълните своята колекция, или можете да закупите предварително създаден комплект. Разполагаме и с тресточни отвертки с права или T-образна дръжка, за да улесните своята работа още повече.

Тези отвертки пасват идеално на адаптерите, които ви позволяват да използвате битовете за болтове, без да се налага да вадите голяма тресчотка.

Незаменими са най-вече предходниците от по-големи към по-малки и по-малки към по-големи размери. Те ви дават възможността да адаптирате своите ръчни инструменти спрямо текущата задача, без да се налага да използва клещи за боравене с болтове.

Неотменни са и тресчотните отвертки с пълен комплект накрайници за завиване, които включват всички стандарти на прави отвертки и кръстати накрайници.

Какво можете да намерите в нашата селекция

Има няколко различни стандарта гайки, които са особено често срещани. Освен ако не работите в специализирана среда със специфични инчови стандарти, най-често срещаните размери накрайници за тресчотка ще са:

  • 4мм до 4.5мм;
  • 5мм до 5.5мм;
  • 6мм до 7мм;
  • Чак до 14мм.

Освен обичайните плитки битове, можете да намерите и по-дълбоки вложки, както и накрайници за сваляне на свещи с размери от 16 до 21мм.

Що се отнася до самите адаптери, те могат да бъдат полезни както за преход от по-малки към по-големи битове, така и за работа в по-ограничени пространства. Има налични ъглови накрайници за тресчотни отвертки и гаечни тресчотки, както и накрайници за адаптация към отвертки и ударни винтоверти.

Защо да имате доверие на избора от TeMax.bg

Когато става дума за инструменти, това, което е от значение за всеки е това инструментът да бъде читав и да служи вярно. Разбирайки това, нашият екип направи съзнателен избор да предпочете качеството, без да изисква от вас да плащате по-висока цена.

Сега на ТеМакс, вие можете да закупите висококачествени тресчотки и накрайници на доста добра цена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от