Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Дървени профили

Филтри

1-32 от 50 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 50 продукти

Страница

Дървените профили са отличен начин за постигане на перфектната конструкция направена от лек материал. Тъй като дървените профили идват от мека иглолистна дървесина от бързо растящи дървесни видове, крайните продукти са с доста достъпна цена.

Разбира се, за много от вас това е огромно предимство, особено имайки предвид, че често е нужно закупуването на големи количества материал. Затова от TeMax.bg направихме колекция от различни размери и качества дървени профили, както и орнаментирани и дърворезбовани елементи.

Ползите от употребата на дървени профили

Дървеният материал е наличен навсякъде по света, това е един от малкото възобновими строителни материали на планетата. В зависимост от неговия вид и от вида на дървесината, този материал може дори да бъде особено евтин за добив и употреба.

Най-голямото предимство на този материал, е че е мек и лесен за обработване с подръчни инструменти. За разлика от метала, който изисква по твърди инструменти, дървесината е лесна за обработване и оформяне.

Тук можете да намерите не само первази за подове, но и орнаментирани елементи и дърворезбовани продукти от естествена дървесина. Можете също така да намерите профили от дърво с различни размери, дебелини и височини.

Нашите предложения са направени от чам, доста лесен за намиране материал от иглолистно дърво с бързи етапи на растеж. Голямото предимство на чамът, е че е особено лек, мек и лесен за обработване дори само със шкурка.

Как да изберете своите дървени профили през интернет

Много опитни дърводелци знаят как се избира дървен материал на живо, но е трудно да се направи същата селекция през екран на телефон или компютър. Трябва да се фокусирате над две неща – размерът на самата дървесина и дървото, от което е произведен този продукт.

Чамът е най-известният и често ползван строителен материал, тъй като той е най-бързо растящият иглолистен вид в България. Всички продукти налични тук са от местна дървесина, което е причината цените ни да са толкова ниски.

Това, което ние гарантираме, е че вие ще получите добре обработена дървесина с правилни размери, без изкривявания или огъване и без особено голямо количество слабости.

Изберете своите дървени профили от ТеМакс още днес и направете първата крачка към завършване на своя проект.

Когато качеството идва на първо място избирате TeMax.bg

Ако за вас качеството е наистина важно и не искате да си губите времето с некачествени продукти, тогава най-добре е да изберете TeMax.bg. Ние предлагаме богат асортимент от всевъзможни продукти и материали за строене, за да можете вие да намерите идеалната комбинация от продукти за вашите цели.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от