Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Монтажни лепила

Филтри

1-32 от 108 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 108 продукти

Страница

Монтажните лепила са специален клас продукти, които се използват за перманентното прикрепване на един материал към друг. Те могат да бъдат много видове, най-вече разграничени по своя химичен състав и предвидените материали, които ще прилепват.

За тези от вас, които имат нужда от монтажни лепила подходящи за домашна употреба, ние сме правилното място за вас. Тук ще намерите наистина богата селекция от продукти за дома, с която можете най-сетне да осъществите своите проекти.

Правилна употреба на монтажни лепила

Не е задължително едно монтажна лепило да бъде силикон, нито пък е задължително всеки силикон да бъде монтажно лепило. Много често, обаче, двете съвпадат в една специална категория наречена мотажни силикони.

Това е подкатергория на нашата вече налична категория от силикони, уплътнители и лепила, които се ползват за всевъзможни цели.

Най-често срещаното лепило е това за дърва и за пластмаса, като на трето място е лепилото за керамика и това за метал. Да, наистина има лепило за метал, което се използват в специфични случаи.

За да гарантирате, че монтажното лепило, което се избрали, ще захване правилно към повърхността, е това да я почистите или поне да махнете праха от нея. Няма нищо по-неприятно при лепене от лепене върху прашна основа.

Ако вашето лепило е достатъчно сухо, то няма да захване изобщо към основата, като мигновено ще се отлепи.

Кога е удачно да се ползват монтажни лепила

Най-добре е да се ползва монтажни лепила, когато крепежните елементи не са добър подход. Това често е при мебеларството в случаи, когато скритите сглобки и винтове просто не са подходящ вариант.

Най-ясен пример за това при мебеларството, е при монтаж на кант върху мебел или при полагане на основно лепило преди полагане на някакъв вид покритие на самата мебел.

Друга полза от ползването на монтажно лепило е при полагането на плоскости за облицоване на таван. Те се монтирай ней-лесни и рентабилно имено с продуктите изложени тук пред вас.

Ако искате да разберете, с кое монтажно лепило се работи най-лесно тогава е най-добре да обърнете внимание на това дали се полага с пистолет или на ръка.

Какви са ползите на онлайн пазаруване от TeMax.bg

Ползите от това да пазарувате от онлайн магазина на TeMax.bg, е че ви е доста по-удобно, не ви се налага да излизате от дома и дори не ви се налага да го взимате от магазина.

Единствено трябва да посочите адрес, време за доставка и предпочитания начин за заплащане – всичко друго идва като част от нашето добро обслужване.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от