Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Електрически скари

Филтри

1-14 от 14 продукти

Филтри

1-14 от 14 продукти

Електрическите скари са в основата на всяка българска кухня – без значение дали е зимна или лятна кухня те са централно важни за всяко добро тържество.

Българите просто имаме афинитет към гриловете и скарите, най-вероятно заради вкусът и миризмата на месото при обработка.

Тук можете да намерите богат асортимент от електрически скари, с които да подобрите своето готвена и да си доставите удоволствие докато го правите.

Предимствата на електрическата скара

Предимството на електрическите скари пред другите методи за приготвяне на месо, е че е особено лесно. Повечето семпли скари на електричество имат само един режим на работа – включен или изключен.

Това означава, че просто включвате скарата в електричеството и до пет минути можете да започнете готвенето. Те нагряват доста бързо, поддържат висока температура дълго време, което ви позволява да сготвите голямо количество месо за кратък период от време.

Електрическите скари за дома са и доста леки, те са преносими и могат да се ползват почти навсякъде. Дори и да нямате богато обзаведена лятна кухня, вие можете за минути да обработите голямо количество месо до идеалното състояние.

Сред всички дребни електроуреди, парти гриловете са сред най-ценените и обичаните от наличните тук. Те имат мултифункционалност, която подхранва живота на хиляди хора в България вече от десетилетия.

Те стават не само за препичане и приготвяне на месо на скара, но също така стават и за бавно готвене на местни продукти, и дори за варене на вода при свален капак.

Какви видове електрически скари предлагаме

Тук можете да намерите класически обичани парти грилове, електрически скари на крака, такива с покриващ капак и такива без капак. Можете също така да намерите отлични продукти с различни размери, електрически тигани и скари на поставки.

Цялостната идея на тази селекция е да ви даде богата селекция от продукти, които досега не сте виждали, за да можете да направите интересен и пълноценен избор за вашето семейство.

За нас е важно да ви дадем възможно най-добрите предложения, за да можете най-сетне да разполагате с полезни дребни електроуреди.

Най-важното при тези скари е редовното почистване и премахването на големи количества мазнина от тавичката под самия грил.

Защо да пазарувате от TeMax.bg

Много хора вече избраха да пазаруват от TeMax.bg понеже разбраха, че тук най-сетне могат да намерят качество, но на добра цена. Ако сте сред хората, които ценят своите пари и време и не искат да ги харчат за неща, които не си заслужават, то нашата селекция от продукти е точно за вас.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какви са предимствата на електрическите скари пред традиционните грилове?

Електрическите скари са уреди, които се използват за печене на месо. Традиционните грилове имат същото предназначение, но електрическите скари се открояват с няколко предимства:
* Лесни за използване
Нужна е единствено електрическа мрежа за да използвате скарата. За разлика от гриловете, които изискват подготовка на въглища и палене на огън.
* Бързо приготвяне на храната
На електрическата скара не и е нужно много време да загрява и може да я използвате почти веднага след включване в ел. мрежа.
* Регулируема температура
Този вид скари предлагат лесно регулиране на температурата, което ви позволява да приготвите месото според вашия вкус.

 

Как да използвам електрическата скара по безопасен начин?

За да избегнете нежелани инциденти трябва да следвате препоръките за безопасност при използване на електрическата скара. Преди да започнете да я използвате трябва да се уверите, че сте поставили скарата на стабилна и равна повърхност. Около скарата не трябва да има лесно запалими материали като картон, хартия или плат.
След това трябва да се уверите, че електрическата скара е правилно свързана към електрическата мрежа. Ако използвате удължител, проверете дали е подходящ за мощността на скарата и да е в изправност.
Внимавайте да наличието на вода или влага по повърхността на мястото, където сте поставили скарата.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от