Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Електрически скари

Филтри

1-18 от 18 продукти

 1. ПАРТИ ГРИЛ РУБИНО 1600W
  ПАРТИ ГРИЛ РУБИНО 1600W
  39,29 лв.
 2. СКАРА ЕЛ. 1.6КW БЕЗ КАПАК РУБИНО
  СКАРА ЕЛ. 1.6КW БЕЗ КАПАК РУБИНО
  38,99 лв.
 3. СКАРА ЕЛ. 1.6КW С КАПАК РУБИНО
  СКАРА ЕЛ. 1.6КW С КАПАК РУБИНО
  39,99 лв.
 4. СКАРА ЕЛ. LENTZ 2000W ЧЕРНА
  СКАРА ЕЛ. LENTZ 2000W ЧЕРНА
  45,99 лв.
 5. СКАРА ЕЛ.MASTER CHEF 2000W STAND
  СКАРА ЕЛ.MASTER CHEF 2000W STAND
  59,99 лв.
Филтри

1-18 от 18 продукти

Електрическите скари са в основата на всяка българска кухня – без значение дали е зимна или лятна кухня те са централно важни за всяко добро тържество.

Българите просто имаме афинитет към гриловете и скарите, най-вероятно заради вкусът и миризмата на месото при обработка.

Тук можете да намерите богат асортимент от електрически скари, с които да подобрите своето готвена и да си доставите удоволствие докато го правите.

Предимствата на електрическата скара

Предимството на електрическите скари пред другите методи за приготвяне на месо, е че е особено лесно. Повечето семпли скари на електричество имат само един режим на работа – включен или изключен.

Това означава, че просто включвате скарата в електричеството и до пет минути можете да започнете готвенето. Те нагряват доста бързо, поддържат висока температура дълго време, което ви позволява да сготвите голямо количество месо за кратък период от време.

Електрическите скари за дома са и доста леки, те са преносими и могат да се ползват почти навсякъде. Дори и да нямате богато обзаведена лятна кухня, вие можете за минути да обработите голямо количество месо до идеалното състояние.

Сред всички дребни електроуреди, парти гриловете са сред най-ценените и обичаните от наличните тук. Те имат мултифункционалност, която подхранва живота на хиляди хора в България вече от десетилетия.

Те стават не само за препичане и приготвяне на месо на скара, но също така стават и за бавно готвене на местни продукти, и дори за варене на вода при свален капак.

Какви видове електрически скари предлагаме

Тук можете да намерите класически обичани парти грилове, електрически скари на крака, такива с покриващ капак и такива без капак. Можете също така да намерите отлични продукти с различни размери, електрически тигани и скари на поставки.

Цялостната идея на тази селекция е да ви даде богата селекция от продукти, които досега не сте виждали, за да можете да направите интересен и пълноценен избор за вашето семейство.

За нас е важно да ви дадем възможно най-добрите предложения, за да можете най-сетне да разполагате с полезни дребни електроуреди.

Най-важното при тези скари е редовното почистване и премахването на големи количества мазнина от тавичката под самия грил.

Защо да пазарувате от TeMax.bg

Много хора вече избраха да пазаруват от TeMax.bg понеже разбраха, че тук най-сетне могат да намерят качество, но на добра цена. Ако сте сред хората, които ценят своите пари и време и не искат да ги харчат за неща, които не си заслужават, то нашата селекция от продукти е точно за вас.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от