Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Соларно осветление

Филтри

1-32 от 49 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 49 продукти

Страница

Соларните лампи са едни от най-използваните за градината. Те крият в себе си редица предимства и това ги превръща в най-предпочитан източник на светлина. Те са икономични, понеже светят, посредством акумулирана слънчева светлина и не изразходват никакво електричество.

Ако сте от онзи тип предпазливи граждани, които не обичат да си имат взимане, даване с ток, то това е правилното решение за вас. Освен това те се монтират изключително лесно и бързо, без да е необходимо да закупувате допълнителни кабели, които да свързвате с електричеството, трансформатори или друго. Можете да ги поддържате много по-лесно, в сравнение с всички останали осветителни тела.

Когато светлината навън започне да се скрива, то външното осветление ще бъде осигурено от вашите соларни лампи, които ще се включат сами, което също е едно от техните предимства. Не се изисква от вас да мислите за това.

Какви са недостатъците на соларното осветление?

Наред с предимствата няма как да не споменем и за недостатъците при соларните лампи. За да осветяват вашия двор, то те трябва да бъдат нагрявани от слънцето в продължение на 8 часа. Ако времето навън е било мрачно или дъждовно, то можете да забравите за този източник на светлина. Както и през зимните месеци от годината.

Какви осветителни тела ви предлагаме ние?

Нашият онлайн магазин изобилства от всякакви видове осветителни тела, подходящи най-вече за вашите дворове и градини. Предлагаме различни модели, които са под формата на животни, цветя или други фигури. Вие сами можете да направите своя избор, спрямо личните си предпочитания и желания.

Ако обичате да чувствате присъствието на животни около себе си, то няма по-добро от това да се оборудвате поне с няколко соларни произведения на изкуството, които ще се превърнат в любима ваша вещ. Освен това те ще подчертаят цялостно екстериора ви и ще се превърнат в негов основен акцент.

Доверете ни се и ви гарантираме, че от нас можете да закупите най-доброто, появявало се някога на пазара. Ние ви предлагаме перфектно балансирано съотношение между качество и цена, което достига до вас неограничено и можете да се възползвате по всяко едно време.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Колко слънчева светлина е необходима за зареждане на соларните лампи?

Соларното осветление черпи от слънчевата енергия, за да произвежда електричество. Соларните лампи се зареждат най-ефективно при пълна и ярка слънчева светлина. Тези осветителни тела трябва да бъдат поставени на места, до които достига пряка слънчева светлина през колкото се може по-голяма част от деня.
Оптималното зареждане на соларните лампи изисква минимум между 6 и 8 часа пряко слънчево греене. Интензивната слънчева светлина допринася за по-бързото зареждане на лампите, но те могат да работят и през по-мрачните дни, когато слънцето не е толкова силно.

 

Колко дълго може да работи соларното осветление през нощта?

Соларните лампи светят и през тъмната част на денонощието. Това се дължи на събраната енергия от слънчевата светлина през деня. Продължителността на времето, през което соларното осветление може да работи през нощта зависи от няколко фактора, които включват капацитета на батерията, енергопотреблението на светлинните източници и количеството събрана слънчева светлина.
Соларните осветителни системи, които са оборудвани с по-големи батерии и ефективни светлинни източници могат да светят в продължение на 8-10 часа през тъмната част от денонощието. Това прави соларните лампи много подходящи и енергоспестяващи осветителни тела за открити обществени пространства. Важно е обаче да бъдат монтирани на места, които се огряват от слънцето през деня.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от