Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Соларно осветление

Филтри

1-32 от 70 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 70 продукти

Страница

Соларните лампи са едни от най-използваните за градината. Те крият в себе си редица предимства и това ги превръща в най-предпочитан източник на светлина. Те са икономични, понеже светят, посредством акумулирана слънчева светлина и не изразходват никакво електричество.

Ако сте от онзи тип предпазливи граждани, които не обичат да си имат взимане, даване с ток, то това е правилното решение за вас. Освен това те се монтират изключително лесно и бързо, без да е необходимо да закупувате допълнителни кабели, които да свързвате с електричеството, трансформатори или друго. Можете да ги поддържате много по-лесно, в сравнение с всички останали осветителни тела.

Когато светлината навън започне да се скрива, то външното осветление ще бъде осигурено от вашите соларни лампи, които ще се включат сами, което също е едно от техните предимства. Не се изисква от вас да мислите за това.

Какви са недостатъците на соларното осветление?

Наред с предимствата няма как да не споменем и за недостатъците при соларните лампи. За да осветяват вашия двор, то те трябва да бъдат нагрявани от слънцето в продължение на 8 часа. Ако времето навън е било мрачно или дъждовно, то можете да забравите за този източник на светлина. Както и през зимните месеци от годината.

Какви осветителни тела ви предлагаме ние?

Нашият онлайн магазин изобилства от всякакви видове осветителни тела, подходящи най-вече за вашите дворове и градини. Предлагаме различни модели, които са под формата на животни, цветя или други фигури. Вие сами можете да направите своя избор, спрямо личните си предпочитания и желания.

Ако обичате да чувствате присъствието на животни около себе си, то няма по-добро от това да се оборудвате поне с няколко соларни произведения на изкуството, които ще се превърнат в любима ваша вещ. Освен това те ще подчертаят цялостно екстериора ви и ще се превърнат в негов основен акцент.

Доверете ни се и ви гарантираме, че от нас можете да закупите най-доброто, появявало се някога на пазара. Ние ви предлагаме перфектно балансирано съотношение между качество и цена, което достига до вас неограничено и можете да се възползвате по всяко едно време.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от