Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Палатки

Филтри

1-14 от 14 продукти

Филтри

1-14 от 14 продукти

В тази категория ще успеете да задоволите всяка една ваша потребност, свързана с къмпинг, риболов или няколко дни в планината. Онлайн магазинът се е постарал да ви осигури достъп до всевъзможни решения, сред които има и такива, предназначени за деца.

Някой от палатките са до толкова устойчиви, че на човек не са му нужни повече от няколко минути, за да ги добави в количката.

Какви палатки предлагаме ние?

Сред множеството прецизно подбрани продукти ще попаднете и на двуслойни творения, предназначени за 6 човека. При изработката им се използват специални мембрани, които са непромокаеми и това ще ви предпази от промените във времето.

Независимо дали сте в гората или на плажа, двойно затварящата система ви предпазва от насекоми и осигурява проветривост на затвореното пространство. Поканете приятели и се насладете на нови къмпинг изживявания! В случай, че цената ви се струва твърде висока, то бихте могли да я закупите на изплащане.

Предлагаме още детски модели, които са подходящи за центрове и градини. Там децата ви ще прекарват страхотно времето за игра, събирайки се с други малчугани. Цените са достъпни и ще окажат значителна промяна върху банковите ви сметки.

На ваше разположение са още двуместни и четириместни палатки, които всеки планинар или риболовец мечтае да притежава. Няма нищо по-хубаво от това да прекарате част от свободното си време сред природата, а нашите модерни изобретения позволяват това да се случи.

Защо да изберете TeMax за покупката на палатки?

Ние ви предлагаме свръх разнообразни решения, отговарящи на нуждите и търсенията на значителна част от потребителите. За нас е повече от важно в епицентъра на взаимоотношенията с клиентите да заляга коректност и перфектно обслужване.

Поради тази причина, и ред други, осигуряваме 100 % безплатна консултация. В случай, че имате някакви запитвания, то не се колебайте да ни потърсите. В готовност сме да ви отговорим, така че всеки казус да остане в миналото.

Пазарувайте онлайн и в удобно за вас време. Още на следващият ден моделът, който сте поставили в кошницата, ще пристигне на посочения от вас адрес. Ние вярваме, че човек колкото и добре да живее, то понякога настъпва момент, в който му се иска да се отдалечи от дома и да се зарови сред природата на чист въздух, далеч от шума и забързания начин на живот. Превърнете всяко едно лагеруване в неповторимо.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какви видове палатки има според конструкцията?

В онлайн магазина на Temax.bg ще намерите няколко вида палатки според конструкцията.
- Купол – иглу
Това е най-често срещаният вид палатка според конструкцията. Тя се сглобява много лесно като се поставят се поставят 2 рейки, които се пресичат на диагонал. След това се закрепва в земята с помощта на железа или се връзва към по-стабилни предмети.
- Тунел
Тези палатки са по-големи и са подходящи за семейно къмпингуване. Те са много устойчиви на вятър и се разпъват бързо.
- Покрив
Тази палатка е еднослойна, а формата и наподобява покрив. Палатката се укрепва с помощта на колчета, които се забиват в земята.

 

Какви видове палатки има според покритието?

Според покритието палатките са два вида: еднослойни и двуслойни. Еднослойните са изработени от една материя. Тези палатки са леки за носене и лесни за разпъване, но не са подходящи за използва в много горещи дни.
Двуслойните палатки са подобни на еднослойните, но разликата е, че към първия слой е добавен тента, която може да се слага и маха. По този начин може да си осигури допълнителна защита на палатка при дъжд и вятър или начин за проветряване, когато тентата е свалена.
Този вид палатки осигуряват допълнителна циркулация на въздуха, което ги прави подходящи за повече хора.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от