Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Палатки

Филтри

1-14 от 14 продукти

Филтри

1-14 от 14 продукти

В тази категория ще успеете да задоволите всяка една ваша потребност, свързана с къмпинг, риболов или няколко дни в планината. Онлайн магазинът се е постарал да ви осигури достъп до всевъзможни решения, сред които има и такива, предназначени за деца.

Някой от палатките са до толкова устойчиви, че на човек не са му нужни повече от няколко минути, за да ги добави в количката.

Какви палатки предлагаме ние?

Сред множеството прецизно подбрани продукти ще попаднете и на двуслойни творения, предназначени за 6 човека. При изработката им се използват специални мембрани, които са непромокаеми и това ще ви предпази от промените във времето.

Независимо дали сте в гората или на плажа, двойно затварящата система ви предпазва от насекоми и осигурява проветривост на затвореното пространство. Поканете приятели и се насладете на нови къмпинг изживявания! В случай, че цената ви се струва твърде висока, то бихте могли да я закупите на изплащане.

Предлагаме още детски модели, които са подходящи за центрове и градини. Там децата ви ще прекарват страхотно времето за игра, събирайки се с други малчугани. Цените са достъпни и ще окажат значителна промяна върху банковите ви сметки.

На ваше разположение са още двуместни и четириместни палатки, които всеки планинар или риболовец мечтае да притежава. Няма нищо по-хубаво от това да прекарате част от свободното си време сред природата, а нашите модерни изобретения позволяват това да се случи.

Защо да изберете TeMax за покупката на палатки?

Ние ви предлагаме свръх разнообразни решения, отговарящи на нуждите и търсенията на значителна част от потребителите. За нас е повече от важно в епицентъра на взаимоотношенията с клиентите да заляга коректност и перфектно обслужване.

Поради тази причина, и ред други, осигуряваме 100 % безплатна консултация. В случай, че имате някакви запитвания, то не се колебайте да ни потърсите. В готовност сме да ви отговорим, така че всеки казус да остане в миналото.

Пазарувайте онлайн и в удобно за вас време. Още на следващият ден моделът, който сте поставили в кошницата, ще пристигне на посочения от вас адрес. Ние вярваме, че човек колкото и добре да живее, то понякога настъпва момент, в който му се иска да се отдалечи от дома и да се зарови сред природата на чист въздух, далеч от шума и забързания начин на живот. Превърнете всяко едно лагеруване в неповторимо.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от