Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Посадъчни материали

Филтри

1-32 от 218 продукти

Филтри

1-32 от 218 продукти

Засаждането и присаждането на цветя, плододайни растения и въобще грижата за растения изисква опит, внимание и правилните материали.

За много от нас градинарството е начин да се освободим от натрупаното напрежение – затова от TeMax.bg направихме категория специално отдадена на различните посадъчни материали, които един градинар би ползвал.

Всички видове посадъчни материали за вашите градински нужди

Животът на всички равнища преминава през непрестанна цикличност на възходящи и низходящи моменти, дали това ще е дишането на растенията или тяхното изникване от почвата.

Грижата за правилното спазване на тези цикли, за щастие, не пада върху плещите на градинарите, но това, което влиза в ролята им е да гарантират правилното съдържание на почвата.

Растенията основно зависят от съдържанието на почвата, в която растат, за да се хранят и развиват. Някои растения, като розите, наблягат на азота, докато други наблягат на въглехидратното съдържание.

Тъй като много растителни видове имат чувствителност към околната си среда, ние като градинари се стараем да им дадем точно това, от което се нуждаят.

Нашата селекция от посадъчни материали варира от вид на вид, като най-вече се категоризира така:

  • Синтетични торове за цветя;
  • Торове за плододайни растения;
  • Торове с бавно освобождаване;
  • Безвредни за растенията пестициди;
  • Контрол на растежа и минералите.

Избор на правилния тор или пестицид на Топ цена

Сред най-често ползваните средства за контролна живота на растенията, пестицидите и минералните торове са сред най-лесните за ползване. Всеки тор или пестицид се отнася към конкретен вид растения, като формулата им е специфично кодирана да съвпадне с естествените цикли на растението.

Така се гарантира не само жизнеността на растителния вид, но и намаляването на грешките при обработката с грешните продукти.

Тази селекция от градински продукти е специализирана, и е най-вече насочена към градинските растителни видове като цветята, декоративните храсти и дървета.

Разбира се, от TeMax.bg отбелязваме значение и на земеделците и тяхната борба с непредвидимостта на природата – затова предлагаме и продукти за земеделски цели.

Ако искате да поддържате вашите плодови растения здрави, живи и развиващи се, то тук ще откриете правилните продукти, с които да си помогнете.

Отличие при избирането на продукти за дома и офиса – TeMax.bg

Още от създаването на ТеМакс, ние си възложихме няколко основни параметри по, които да оперираме.

На първо място е това, да залагаме на качеството на продуктите, които предлагаме – прекалено много хора остават недоволни от своя опит с други големи вериги за дома и градината – ние сме антидота на пандемията от несигурни източници на продукти.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от