Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Аплици

Филтри

1-32 от 44 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 44 продукти

Страница

След тавана стените са второто най-удобно място, на което да се инсталира лампа. В определени среди като коридори и малки пространства, стената може дори да бъде единственото правилно място за вашия аплик.

Затова от TeMax.bg направихме отделна селекция за интериорно осветление, специално отдадена на всевъзможни лампи за стена, за да може всеки търсещ удобно място за монтаж на абажур, да намери това, от което неговия дом се нуждае.

Какви видове лампи за стена предлагаме

Видовете осветителни тела, които предлагаме тук могат да се разделят на два основни вида:

  • Плътни към стената;
  • Висящи.

Те отделно могат да се разделят на отворени и затворени аплици за стена, пендели и лампи с повече от една крушка. Подобен вид разнообразие позволява за доста голям и богат избор, с който не само да разнообразите своя дом, но и да създадете една наистина неповторима атмосфера.

Различните стилове лампи могат да се съчетаят идеално с вече съществуващ стил в помещението, или да бъдат центъра на интериор дизайн за вашия дом. Тук също така можете да намерите:

  • Нощни лампи;
  • Дизайнерски аплик;
  • Аплик с метални тела;
  • Насочващи лампи за стена;
  • Абажурни лампи.

Дори само един бърз поглед между редовете може да ви даде достатъчно добра идея за това колко наистина разнообразна е нашата селекция.

С какво най-добре ще обзаведете дома си

Стенните лампи и аплици не са просто добавка към осветителните тела на тавана, а могат всъщност да бъдат центъра на внимание в едно пространство като кухня, трапезария, хол или детска стая. Те могат да намерят място навсякъде във вашия дом или офис, като освен да добавят цветово разнообразие, могат да разчупят светлината по един наистина нестандартен начин. Предлаганите от нас лампи за стена и аплици имат различна степен на защита.

При избор на лампа за стена, нещото на което ви препоръчваме да наблегнете, е качеството на светлина, дали имате нужда от това тя да е насочена или разсеяна, и дизайна на нейния корпус. Ако следвате тези съвети, вие ще намерите точно това, което търсите и то ще ви свърши страхотна работа.

Важно е също така да обърнете внимание на възможната комбинация с други мебели и вещи в помещението. Уникалните дизайни могат да бъдат страхотен център на вниманието, но ако няма с какво друго да ги комбинирате, могат да изглеждат не на място.

TeMax.bg – мястото с правилните предложения

При нас справедливото оценяване на дори на луксозните продукти е приоритет. Смятаме, че всеки трябва да има достъп до нещо красиво, което да го направи щастлив, затова ви предоставяме огромно разнообразие от най-различни продукти подходящи за дома, офиса или галерията ви.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от