Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Борба с вредители

Филтри

1-32 от 86 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 86 продукти

Страница

Уредите против вредители и насекоми са перфектно средство, с което имате възможността да си осигурите пълноценен комфорт на място, което често обитавате. Много често хората страдат от нашествия на вредители и насекоми, с които трудно съумяват да се преборят. Днес това не ще се окаже непосилна задача за вас, тъй като ние сме ви подготвили „оръжия”, тествани многократно през годините и доказали своята ефективност.

Уреди против вредители и насекоми – защо имаме нужда от тях?

На всеки един от вас е познат комарът. Това насекомо не просто е в състояние да ви досажда часове наред, но и след неговото посещение, то вие ще изпитвате известна доза дискомфорт, придружена от продължителен сърбеж и зачервявания. Комарите се оказват едни от най-застрашителните насекоми през летните месеци от годината.

Днес обаче вие можете да се справите с тях лесно и безпроблемно, закупувайки си мрежа за комари, която се поставя лесно и бързо и не ще допуска неканени посетители в дома ви. Звучи страхотно, нали? Да, това е самата истина. Освен това мрежата би могла да се използва продължителен период от време. Не е нужно да я подменяте всяка година или сезон, тъй като материалите, участващи при изработката й, са здрави и устойчиви.

Освен мрежите, за които ви споменаваме по-горе, то в тази категория ще откриете още уреди за борба срещу влечуги, уреди за борба срещу вредители, нафталин, уреди за борба с гризачи, соларни лампи против комари, мрежи против насекоми и много други.

Всички предложения в Temax са селектирани прецизно, така че да осигурят максимален комфорт и удобство на вас самите. Ако се нуждаете от съдействие или имате нужда от съвет при извършване на покупката, то бихте могли да се свържете с някой от нашите консултанти. Те са в готовност да отговорят на вашите запитвания и да ви съдействат за разрешаването на различни казуси, свързани с избора на уреди против вредители и насекоми.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от