Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

От 03 до 04.12.22г. -17% на всички стоки. Отстъпката се начислява в количката.

Борба с вредители

Филтри

1-32 от 76 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 76 продукти

Страница

Уредите против вредители и насекоми са перфектно средство, с което имате възможността да си осигурите пълноценен комфорт на място, което често обитавате. Много често хората страдат от нашествия на вредители и насекоми, с които трудно съумяват да се преборят. Днес това не ще се окаже непосилна задача за вас, тъй като ние сме ви подготвили „оръжия”, тествани многократно през годините и доказали своята ефективност.

Уреди против вредители и насекоми – защо имаме нужда от тях?

На всеки един от вас е познат комарът. Това насекомо не просто е в състояние да ви досажда часове наред, но и след неговото посещение, то вие ще изпитвате известна доза дискомфорт, придружена от продължителен сърбеж и зачервявания. Комарите се оказват едни от най-застрашителните насекоми през летните месеци от годината.

Днес обаче вие можете да се справите с тях лесно и безпроблемно, закупувайки си мрежа за комари, която се поставя лесно и бързо и не ще допуска неканени посетители в дома ви. Звучи страхотно, нали? Да, това е самата истина. Освен това мрежата би могла да се използва продължителен период от време. Не е нужно да я подменяте всяка година или сезон, тъй като материалите, участващи при изработката й, са здрави и устойчиви.

Освен мрежите, за които ви споменаваме по-горе, то в тази категория ще откриете още уреди за борба срещу влечуги, уреди за борба срещу вредители, нафталин, уреди за борба с гризачи, соларни лампи против комари, мрежи против насекоми и много други.

Всички предложения в Temax са селектирани прецизно, така че да осигурят максимален комфорт и удобство на вас самите. Ако се нуждаете от съдействие или имате нужда от съвет при извършване на покупката, то бихте могли да се свържете с някой от нашите консултанти. Те са в готовност да отговорят на вашите запитвания и да ви съдействат за разрешаването на различни казуси, свързани с избора на уреди против вредители и насекоми.

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от