Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Битумна хидроизолация

Филтри

1-15 от 15 продукти

Филтри

1-15 от 15 продукти

Битумната хидроизолация позволява по-висококачественото изграждане на покривни системи с лекота, бързина и сигурност на отлична цена.

На TeMax.bg вие можете да откриете идеалната селекция от различни видове битумна хидроизолация с посипка подходящи за скатни и плоски покриви.

Освен това ще намерите и подходящи подготвителни продукти за вашата хидроизолация на покрив или стена, както и различни технологии за постигане на пълно изолиране на вашия дом.

Кое прави тези продукти различни

Това, което прави тези продукти толкова различни, специални и предпочитани, е това колко добре хидроизолират те. Те се предлагат под формата на листове в ролки, които се разграфяват според желаните размери.

Общият размер на ролката и широчината на листа предполага колко голяма консумация или ролка ще ви е нужна за покриването на вашия покрив. Те могат да се ползват както като част от покривна система покрита от керемиди, така и като горен слой на плосък покрив без керемиди.

Те много често се използват като начин за подсигуряване на среден слой, тоест между скарата, ОСБ-то и другата част от конструкцията на покрива.

При плоските покриви без денивелация, се използват специални лепилни системи, с които могат да се постигнат отлични резултати за кратко време. Тези системи изискват загряване с горелка, или специална смес лепила или хидроизолация, която да покрие самите листове.

Защо битумна хидроизолация с посипка

Битумните хидролизолации с посипка са значително по-трайни от тези без горен груб слой. Ако се чудите каква е съществената разлика между предложенията пред вас, тя се изразява в няколко основни качества:

  • Якост на опън;
  • Възможен ъгъл на използване;
  • Начин на монтаж;
  • Издръжливост на ниските температури;
  • Издръжливост на високи температури.

Преимуществото на битумните рула и хидроизолации идва от това, че те са направени от водоустойчив материал, които заяква с времето. Колкото повече време мине след полагането на подобен вид продукт, толкова по-здрав става той.

Това е поради специалната смес от битум и минерали, от която е направен, която преминава през важни цикли на затопляне и изстудяване. Именно тази цикличност прави тези смеси подобаващи за покриви и под покривни конструкции.

Домът на качествените продукти – TeMax.bg

TeMax.bg за много хора е единственият възможен избор за закупуване на идеалната селекция от продукти за дома.

Ако търсите място, на което да намерите мебели, продукти за съхо и мокро строителство, или какъвто и да е вид инструмент за домакинството, то ние сме точното място за вас.

Ние предлагаме богат асортимент от продукти, включително битумна хидроизолация с посипка.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какви са предимствата на битумната хидроизолация?

Битумната хидроизолация представлява метод за предпазване на строителни костици и повърхности от проникването на влага и вода. Най-често се прилага на покриви, тераси или други открити места, за да ги предпази от влага, вода и механично износване.
Битумната хидроизолация има изключително много предимства. Най-високо ценените сред тях са добрата влагоустойчивост, защитата срещу UV лъчи и защитата срещу механични повреди на повърхността.
Този вид хидроизолация е лесна за монтаж и се предлага на достъпни цени. Още едно от предимствата, която битумната изолация има е дългия експлоатационен живот.

 

Колко дълго може да издържи битумната хидроизолация?

Това зависи от няколко фактора, сред които качеството на материалите, от които е направена изолацията, метода на инсталацията и условията на околната среда. Редовната поддръжка също има роля за по-дългия живот на хидроизолацията.
Според експертите на Temax.bg добре поддържаната битумна хидроизолация може да има издръжливост между 15 до 30 години. За да удължите максимално жизнения цикъл на хидроизолацията във вашия дом трябва редовно да проверявате какво е нейното състояние.
Ако се налага трябва да се прилага поддръжка, която включва отстраняване на евентуални повреди и да се нанася допълнително защитно покритие. Това се налага особено, ако хидроизолацията е изложена на пряка слънчева светлина или влага.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от