Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Битумна хидроизолация

Филтри

1-19 от 19 продукти

 1. ПЪЛНИТЕЛ ЗА БЪРЗ РЕМОНТ НА ПОКРИВА 1КГ
  ПЪЛНИТЕЛ ЗА БЪРЗ РЕМОНТ НА ПОКРИВА 1КГ
  9,99 лв.
 2. ПЪЛНИТЕЛ ЗА БЪРЗ РЕМОНТ НА ПОКРИВА 5КГ
  ПЪЛНИТЕЛ ЗА БЪРЗ РЕМОНТ НА ПОКРИВА 5КГ
  34,99 лв.
 3. ХИДРОИЗОЛАЦИЯ TYTAN DISPROBIT 10 КГ
  ХИДРОИЗОЛАЦИЯ TYTAN DISPROBIT 10 КГ
  35,99 лв.
 4. ХИДРОИЗОЛАЦИЯ TYTAN DISPROBIT 20КГ
  ХИДРОИЗОЛАЦИЯ TYTAN DISPROBIT 20КГ
  59,99 лв.
Филтри

1-19 от 19 продукти

Битумната хидроизолация позволява по-висококачественото изграждане на покривни системи с лекота, бързина и сигурност на отлична цена.

На TeMax.bg вие можете да откриете идеалната селекция от различни видове битумна хидроизолация с посипка подходящи за скатни и плоски покриви.

Освен това ще намерите и подходящи подготвителни продукти за вашата хидроизолация на покрив или стена, както и различни технологии за постигане на пълно изолиране на вашия дом.

Кое прави тези продукти различни

Това, което прави тези продукти толкова различни, специални и предпочитани, е това колко добре хидроизолират те. Те се предлагат под формата на листове в ролки, които се разграфяват според желаните размери.

Общият размер на ролката и широчината на листа предполага колко голяма консумация или ролка ще ви е нужна за покриването на вашия покрив. Те могат да се ползват както като част от покривна система покрита от керемиди, така и като горен слой на плосък покрив без керемиди.

Те много често се използват като начин за подсигуряване на среден слой, тоест между скарата, ОСБ-то и другата част от конструкцията на покрива.

При плоските покриви без денивелация, се използват специални лепилни системи, с които могат да се постигнат отлични резултати за кратко време. Тези системи изискват загряване с горелка, или специална смес лепила или хидроизолация, която да покрие самите листове.

Защо битумна хидроизолация с посипка

Битумните хидролизолации с посипка са значително по-трайни от тези без горен груб слой. Ако се чудите каква е съществената разлика между предложенията пред вас, тя се изразява в няколко основни качества:

 • Якост на опън;
 • Възможен ъгъл на използване;
 • Начин на монтаж;
 • Издръжливост на ниските температури;
 • Издръжливост на високи температури.

Преимуществото на битумните рула и хидроизолации идва от това, че те са направени от водоустойчив материал, които заяква с времето. Колкото повече време мине след полагането на подобен вид продукт, толкова по-здрав става той.

Това е поради специалната смес от битум и минерали, от която е направен, която преминава през важни цикли на затопляне и изстудяване. Именно тази цикличност прави тези смеси подобаващи за покриви и под покривни конструкции.

Домът на качествените продукти – TeMax.bg

TeMax.bg за много хора е единственият възможен избор за закупуване на идеалната селекция от продукти за дома.

Ако търсите място, на което да намерите мебели, продукти за съхо и мокро строителство, или какъвто и да е вид инструмент за домакинството, то ние сме точното място за вас.

Ние предлагаме богат асортимент от продукти, включително битумна хидроизолация с посипка.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от