Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

От 03 до 04.12.22г. -17% на всички стоки. Отстъпката се начислява в количката.

Дунапрени

Филтри

1-22 от 22 продукти

Филтри

1-22 от 22 продукти

Матраците са част от обзавеждането, която в никакъв случай не бива да омаловажаваме, ако искаме да имаме пълноценен сън. Ние от TeMax отдаваме особено важно значение на този вид обзавеждане, тъй като смятаме, че то е предпоставка за жизненото състояние на човек.

Навярно сте чували как някой хора непрестанно се оплакват, че не са успели да се наспят така, както на тях им се е искало, поради наличието на нисък клас матрак, върху който тялото няма как да изпита онзи комфорт, за който така силно бленува след дълъг и изморителен работен ден.

За да избегнете целия този дискомфорт, то от вас се изисква да се подсигурите с дунапренен матрак, за чието качество и положително влияние върху съня ние ви гарантираме.

Разберете какви са предимствата на дунапренените матраци пред всички останали


На пазара днес съществуват какви ли не матраци. За да бъдете доволни от крайния резултат, то вие сте задължени да се съобразите с редица фактори, сред които са материалите, участващи при изработка, дизайнът, цената, качеството и много други.

Имайте предвид, че не всеки един матрак, който ви се предлага сред веригите магазини, е предназначен за дълъг период от време. Често се случва да попаднете на такъв продукт, който имате възможността да използвате за кратко, след което настъпва нужда от повторна подмяна.

Дунапрененият матрак е перфектен за гости

Преди да закупите някой от нашите матраци, които ви предлагаме в оналйн магазина, то вземете под внимание, че те са перфектната мебелировка за вашите гости.

За разлика от всички останали видове матраци, дунапренените имат свойството да се деформират много по-скоро и това до известна степен е предпоставка за причинено неудобство и дискомфорт, в случай че бъде използван ежедневно.

Поставен обаче в стаята за гости, той се явява като перфектното обзавеждане, тъй като е мек, удобен и ще спомогнете за това вашите посетители да се чувстват съвършено, докато протича престоя им у дома ви.

Подходящи за хора с алергии

Тези матраци се оказват съвършено средство за хора, които умеят лесно да развиват алергии. Поради лекотата си те предразполагат за по-често изтупване и по този начин върху тях не би могло да се насъбере онова количество прах, както при обикновените матраци.

Освен това при изработката на дунапренените матраци биват включени много по-малко материали, съдържащи алергени.

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от