Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Барбекюта

Филтри

1-32 от 36 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 36 продукти

Страница

Не е случайност, че барбекюто и печенето на месо на скара са се превърнали в символ на идиличната вечер в природата.

Това е понеже българинът обича месото, шума на готвене и спокойствието, което той асоциира с него – за това от TeMax.bg ви предоставяме толкова много различни видове барбею скари.

Защо едно барбекю е толкова важно за дома

Това, което можете да направите с подобен вид покупка, е не само да разпуснете, но и да сготвите без наличието на мазнини или вредни емисии, които могат да произлизат от тефлоновите тигани.

Скарата създава атмосфера, тя е верен спътник на всяка вечеринка, която си заслужава да се запомни, без значение точно какъв вид скара си изберете. Само си представете вашите най-добри приятели на подбраните специално за вас градински мебели - хубавите разговори и забавления, докато приготвяте вкусното месо на барбекюто.

Освен за дома, скарата може да се ползва и на други места, особено с вариантите, които са налични на тази страница.

Имаме предложения, които са доста преносими, което означава, че можете с лекота да ги донесе с вас на къмпинг, докато сте на морето или навсякъде, където ви се иска да си приготвите вкусно, опушено месо без излишни мазнини.

Когато става дума за здравословно хранене, темата за печенето на месото е доста спорна в медицинските и диетологичните среди, но едно е сигурно – въглеродът от добре опеченото месо има позитивни, дори прочистващи действия за стомаха. Въгленът буквално се захваща за токсините в стомашните киселини и ги премахва от организма.

Какво градинско барбекю може да намрите при нас

Изборите, които можете да направите тук изцяло зависят от това дали търсите нещо голямо, средно или малко като размер.

Има значение и това дали искате да притежавате уред с термостат и комин или по-скоро ви трябва нещо по-семпло, което да е лесно за ползване и без много екстри освен място за въглища и няколко нива за самата скара.

Това, което можете да намерите тук покрива всякакви изисквания, които можете да имате, тъй като предлагаме, освен обикновени чугунени барбекюта и изцяло готови такива, направени от термо тухли.

Имаме и наистина луксозни варианти на готови барбекюта, които освен място за готвене, имат и място за приготвяне на храната с плот, комин и място за други аксесоари.

Разполагаме и с напълно затворени системи, в които можете, освен да приготвяте месо, също така и да опушвате зеленчуци и други продукти.

Какво получавате при пазаруване от TeMax.bg

Това, което получавате при пазаруване е богато разнообразие, гаранция за качество на продукцията, както и учтивост, отчетливост и лоялност от страна на нашите представители.

Ако имате нужда от помощ или информация за някакъв продукт, процедура по доставка или друга информация свързана с цялостното обслужване на TeMax.bg и нашата селекция за барбекю, можете да се свържете с нас по всяко време.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какви видове барбекю има?

Има три вида барбекюта – електрически, газови и на въглища. Всеки един вид има определени характеристики, а главната разлика между трите е начинът, по който се снабдяват с енергията за приготвяне на храната.
Електрическите скари се захранват с ток след като се включат в електрозахранването. Те обаче са по-слаби при изпичането на месо. Барбекютата на газ загряват много по-бързо от тези на въглищата, което предполага пестене на време.
Скарите на въглища са предпочитан метод за приготвяне на храна на открито. За целта трябва да си набавите дървени въглища, с които да поддържате постоянен огън.

 

От какъв материал е направено барбекюто?

Уредът за приготвяне на храна се състои от няколко части. Горелките са основният източник на топлина. Те са направени от неръждаема стомана, което гарантира по-дългият им експлоатационен период.
Скарата е най-важната част от барбекюто, защото именно там се поставят продукти, които ще се приготвят. Тази част се загрява благодарение на топлината, която се излъчва от горелката. За направата на скари се използват неръждаема стомана, чугун и емайлирана стомана.
При избор на подобен уред за приготвяне на храна трябва да се съобразите с дебелината на скарите. От това зависи колко бързо ще се нагрява тя и как ще бъде приготвена храната.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от