Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Барбекю

Не е случайност, че барбекюто и печенето на месо на скара са се превърнали в символ на идиличната вечер в природата.

Това е понеже българинът обича месото, шума на готвене и спокойствието, което той асоциира с него – за това от TeMax.bg ви предоставяме толкова много различни видове барбею скари.

Защо едно барбекю е толкова важно за дома

Това, което можете да направите с подобен вид покупка, е не само да разпуснете, но и да сготвите без наличието на мазнини или вредни емисии, които могат да произлизат от тефлоновите тигани.

Скарата създава атмосфера, тя е верен спътник на всяка вечеринка, която си заслужава да се запомни, без значение точно какъв вид скара си изберете.

Освен за дома, скарата може да се ползва и на други места, особено с вариантите, които са налични на тази страница.

Имаме предложения, които са доста преносими, което означава, че можете с лекота да ги донесе с вас на къмпинг, докато сте на морето или навсякъде, където ви се иска да си приготвите вкусно, опушено месо без излишни мазнини.

Когато става дума за здравословно хранене, темата за печенето на месото е доста спорна в медицинските и диетологичните среди, но едно е сигурно – въглеродът от добре опеченото месо има позитивни, дори прочистващи действия за стомаха. Въгленът буквално се захваща за токсините в стомашните киселини и ги премахва от организма.

Какви барбекюта има в тази категория

Изборите, които можете да направите тук изцяло зависят от това дали търсите нещо голямо, средно или малко като размер.

Има значение и това дали искате да притежавате уред с термостат и комин или по-скоро ви трябва нещо по-семпло, което да е лесно за ползване и без много екстри освен място за въглища и няколко нива за самата скара.

Това, което можете да намерите тук покрива всякакви изисквания, които можете да имате, тъй като предлагаме, освен обикновени чугунени барбекюта и изцяло готови такива, направени от термо тухли.

Имаме и наистина луксозни варианти на готови барбекюта, които освен място за готвене, имат и място за приготвяне на храната с плот, комин и място за други аксесоари.

Разполагаме и с напълно затворени системи, в които можете, освен да приготвяте месо, също така и да опушвате зеленчуци и други продукти.

Какво получавате при пазаруване от TeMax.bg

Това, което получавате при пазаруване е богато разнообразие, гаранция за качество на продукцията, както и учтивост, отчетливост и лоялност от страна на нашите представители.

Ако имате нужда от помощ или информация за някакъв продукт, процедура по доставка или друга информация свързана с цялостното обслужване на TeMax.bg и нашата селекция за барбекю, можете да се свържете с нас по всяко време.

Прочети повече
Филтри

1-25 от 25 продукти

Филтри

1-25 от 25 продукти

© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от